Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

«1η Συνάντηση - Συζήτηση Περιστατικών» - Εσωτερική Παθολογία - Σύγχρονες Εξελίξεις

Την απαρχή μιας διαρκούς συνέργειας, μεταξύ των Παθολόγων της Βορειοδυτικής Ελλάδος, φιλοδοξεί να αποτελέσει η Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο «1η Συνάντηση - Συζήτηση Περιστατικών» Εσωτερική Παθολογία - Σύγχρονες Εξελίξεις, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο «Lake Spirit Hotel», στα Ιωάννινα.
Την Επιστημονική Εκδήλωση, διοργανώνει η...
Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος (Ε.Π.Β.Ε.), σε συνεργασία με τη Β' Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η Ε.Π.Β.Ε., ιδρύθηκε το 2008 και ήδη αποτελεί καταξιωμένο επιστημονικό φορέα, η δραστηριότητα του οποίου συμβάλλει αποφασιστικά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ελλήνων ιατρών, αναφορικά με τις σύγχρονες εξελίξεις στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας.
Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται και η «1η Συνάντηση - Συζήτηση Περιστατικών», προκειμένου να υποστηριχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, η εκπαίδευση των ιατρών στο δύσκολο καθημερινό κλινικό έργο τους.
Στην Επιστημονική Εκδήλωση, διακεκριμένοι επιστήμονες, θα παρουσιάσουν πραγματικά περιστατικά ασθενών μεταφέροντας την εμπειρία τους, στην καθ’ ημέρα κλινική πρακτική, αλλά και τις νεότερες εξελίξεις στην Εσωτερική Παθολογία.
Εγγραφές: Δωρεάν