Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Its Kale Festival

Με τον Διονύση Σαββόπουλο σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα, βασισμένο στα τραγούδια του και στη φωνή του, συνεχίζεται την Τετάρτη 26 Ιουλίου το 1ο Its Kale Festival Ιωάννινα 2017, που πραγματοποιεί το Πνευματικό Κέντρο δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος ξετυλίγει μια...
παράσταση που διατρέχει όλη του τη μουσική πορεία με τη συνοδεία των Γιώτη Κιουρτσόγλου, Βαγγέλη Καρίπη και Στάθη Άννινου, τριών σπουδαίων μουσικών προσωπικοτήτων που δίνουν ένα ιδιαίτερο μουσικό χρωματισμό στο ακρόαμα. Διαλέγει τραγούδια που φέρνουν τη μοναδική και ξεχωριστή του σφραγίδα. Τραγούδια που αγαπήσαμε κι αγαπηθήκαμε με αυτά, κυριαρχούν για δυο ώρες περίπου στη σκηνή. Μια μουσική σαββοπουλική εκδοχή με όλες τις ιδιαίτερες δεξιότητες του, τη φωνή, το λόγο, τους στίχους και τη μουσική.
Η συναυλία ξεκινά στις  9 το βράδυ, στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ. Γενική είσοδος 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στο ταμείο. Προπώληση στα βιβλιοπωλεία Χαρτέξ, Αναγνώστης και Κουμπλομάτης, στο κατάστημα Ίρις και στο περίπτερο Tickets Ioannina.