Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας επιλύει το πρόβλημα των απορριμμάτων με σύγχρονες μεθόδους υλοποιήθηκε με τη μέθοδο του ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα) με τη συνεργασία της ΔΙΑΔΥΜΑ και της ΕΠΑΔΥΜ ΑΕ (Ηλέκτωρ). Το κόστος του έργου είναι  48 εκατ. Ευρώ.
Στα εγκαίνια...
συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ιωαννίνων και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών κ. Σπύρος Κωνσταντόπουλος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών κ. Δημήτρης Κατιρτσίδης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας.

Παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σταθάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, Βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, Αντιπεριφερειάρχες, Πρόεδροι ΠΕΔ, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι & Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και στελέχη των Φο.Δ.Σ.Α από όλη τη χώρα.
Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και στην Ήπειρο η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ και θα επιλύσει το πρόβλημα των αστικών αποβλήτων στην περιοχή μας.