Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Η Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη, υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού της Ν.Δ. στην Ήπειρο

Η αναβάθμιση αυτή αποτελεί και επιβράβευση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας της πιο δραστήριας της ΝΔ στην Ήπειρο
Ένα αξιόλογο στέλεχος, η Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη, ορίστηκε υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας στην Περιφερειακή Οργάνωση Ηπείρου της Νέας Δημοκρατίας.
Η σημαντική αυτή αναβάθμιση αποδεικνύει, τόσο την επιβράβευση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας της ΝΔ, της πιο δραστήριας στην Ήπειρο,  αλλά κυρίως την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο...
πρόσωπο της κ. Ανατολιωτάκη. Έτσι πέραν των άλλων, δείχνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδιώκει την ανανέωση του στελεχιακού της δυναμικού και εμπιστεύεται τους νέους ανθρώπους.

Έτσι με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, Στέλιου Κονταδάκη , ορίζεται Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Περιφερειακής Οργάνωσης Ηπείρου, η Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη . Με εξαιρετικές περγαμηνές στο βιογραφικό της, ασχολείται χρόνια με τον τουρισμό και καλείται να συμβάλει καθοριστικά στον στρατηγικό σχεδιασμό δράσης και επικοινωνίας των ΝΟΔΕ Ηπείρου.  
Οι σημαντικές ευθύνες σχετικά με την επικοινωνία και το σχεδιασμό του κόμματος της ΝΔ στην Ή πειρο έχουν να κάνουν με την καταγραφή, επεξεργασία και ανάδειξη προβλημάτων της περιοχής. Παράλληλα κ. Ανατολιωτάκη θα συνεργάζεται με όλους τους υπευθύνους των θεματικών τομέων δράσης προκειμένου να αναδεικνύει τα αντίστοιχα θέματα, ενώ θα εποπτεύει και θα ελέγχει όλα τα δελτία τύπου και την μετάδοση, προβολή και προώθηση του πολιτικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας.