Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Γαλακτοβιομηχανία "Δωδώνη": Αναγνωρίζοντας την προσφορά των εργαζομένων

Μία έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων από την διοίκηση της εταιρείας αποτέλεσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ το βράδυ της Πέμπτης.
Μία μουσική βραδιά σε χαλαρή ατμόσφαιρα σε κεντρικό νυχτερινό κατάστημα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την καθημερινή προσφορά των εργαζομένων, όπως τόνισε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. Μιχ. Παναγιωτάκης.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο...
κ. Παναγιωτάκης τόνισε πως η διοίκηση κατανοεί και τις δυσκολίες της καθημερινότητας στον εργασιακό χώρο και την προσπάθεια των εργαζομένων.
«Η εταιρεία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, είμαστε ικανοποιημένοι από την συνεισφορά των εργαζομένων και τα αποτελέσματα και αυτό που θέλουμε να περάσουμε ως μήνυμα, είναι ότι η ΔΩΔΩΝΗ είναι μία μεγάλη οικογένεια», τόνισε ο κ. Παναγιωτάκης.
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. Tom Seepers τόνισε πως τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην πορεία της γαλακτοβιομηχανίας την τελευταία πενταετία δεν θα είχαν επιτευχθεί εάν οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της εταιρείας δεν έδιναν το 100% των δυνατοτήτων τους.
«Η Ελλάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη περίοδο, όμως στη ΔΩΔΩΝΗ την τελευταία πενταετία έχουμε δουλέψει σκληρά για να αναπτύξουμε την εταιρεία όσο περισσότερο γίνεται σε όλο τον κόσμο. Ξεκινά αυτή την περίοδο μία σεζόν αιχμής και θελήσαμε να κάνουμε μία γιορτή μαζί με τους εργαζόμενους, εκφράζοντας τις καλύτερες ευχές μας», τόνισε ο κ. Seepers.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ