Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Γεμάτη φούσκες θα είναι η Κυριακή στα Γιάννενα

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου προσκαλεί όλη την Κοινωνία της Ηπείρου στην εκδήλωση << Ioannina Global Bubble Parade >> που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή 28 Μαίου στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων ( απέναντι από την Περιφέρεια Ηπείρου ).
To << Global Bubble Parade>> είναι ένα διεθνές κίνημα που προωθεί την χαρά και προσπαθεί να φέρει την κοινωνία κοντά. Πέρυσι συμμετείχαν 82 πόλεις από 47 χώρες του Kόσμου. Μέσα από...
αυτήν την εκδήλωση τα άτομα μοιράζονται την πεποίθηση ότι ευτυχία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. 

Η δράση θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί στην κεντρική παλτεία των Ιωαννίνων με μουσική, χορό, διαδραστικά και αθλητικά παιχνίδια, γελωτοθεραπεία, ανιματέρς,, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις. Στις 12:45 θα ξεκινήσει η παρέλαση Σαπουνόφουσκας με κατεύθυνση την πλατεία Μαβίλη, όπου και θα συνεχιστούν οι δράσεις.
Ελάτε μαζί μας στις 28 Μαΐου στην ομορφότερη παρέλαση για να φυσήξουμε χιλιάδες σαπουνόφουσκες ,με σκοπό να εξαπλωθεί η θετική ενέργεια και η χαρά και στην τοπική κοινωνία!
Η συμμετοχή σε όλη την Εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ, και το μόνο που πρέπει να φέρετε είναι το προσωπικό σας μπουκαλάκι σαπουνόφουσκας.