Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά

Η Στρατηγική Συνεργασία μεταξύ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων  και της Knowledge Broadband Services A.E., σας παρέχει χωρίς πρόσθετη χρέωση, τη δυνατότητα να προβάλλετε ή να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα μέσω της Πανελλήνιας Ηλεκτρονικής Αγοράς www.directmarket.gr και της Πανελλήνιας Τουριστική Πύλης www.filoxeno.com
Ταυτόχρονα δημιουργήσαμε και την Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού Ιωαννίνων μέσα...
στο Portal του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Παρέχονται:
- Ηλεκτρονικό Ράφι για προβολή των προϊόντων σας ή και ηλεκτρονική πώληση στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού Ιωαννίνων αλλά και στην Πανελλαδική αγορά www.directmarket.gr 
- Πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών (e-shop) προσαρμοζόμενο στις ανάγκες και την πολιτική τιμών σας με εύκολη ενσωμάτωση και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης. Εύκολη Εφαρμογή Διαχείρισης Προϊόντων και Περιεχομένου με αποκλειστική διαχείριση από τις τοπικές επιχειρήσεις, χωρίς να παρεμβαίνει το Επιμελητήριο ή κάποιος άλλος τρίτος.
Για όσες επιχειρήσεις έχουν το δικό τους e-shop δίνεται επιπλέον:
- Διασύνδεση υπάρχοντος e-shop με την Ηλεκτρονική Αγορά μέσω αρχείου XML, ώστε αυτόματα όλα τα προϊόντα σας να «ανεβαίνουν  με όλα τα χαρακτηριστικά τους. Χωρίς επιβαρύνσεις ανά κλικ ή άλλες.
- Δυνατότητα αποστολής ή μεταφοράς με ίδια μέσα ή με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία ή courier της επιλογής σας, δημιουργώντας δικές σας ζώνες για όλον τον κόσμο. Μπορείτε πλέον να προσθέσετε κόστη συσκευασίας απλής, δώρου, έξοδα εκκαθάρισης πιστωτικής καθώς και εκπτώσεις στα μεταφορικά πάνω από μια αξία παραγγελίας και πολλά άλλα.
- Προνομιακές τιμές μεταφορικών με την ACS για όλη την Ελλάδα (από 2,4 έως 3,2 ευρώ / 4kg προϊόντος  +ΦΠΑ), με ενσωμάτωση της αξίας μεταφορικών απευθείας στην παραγγελία.
- Η Διαχείριση παραγγελιών σε απλό περιβάλλον και από το κινητό ή tablet  με όλες  τις δυνατότητες πληρωμής: αντικαταβολή, παραλαβή στο κατάστημα, πιστωτική κάρτα, PayPal, κατάθεση κ.ά.
- Δυνατότητα εξυπηρέτησης και των πελατών χονδρικής ενός παραγωγού / επιχείρησης για παραγγελίες σε 24ώρη βάση από τους συνεργάτες-πελάτες Β2Β. Το 2018 θα δημιουργηθεί παράλληλη ολοκληρωμένη αγορά Β2Β με εγγεγραμμένες επιχειρήσεις.
Προβολή και Ηλεκτρονικές πωλήσεις και στο Πανελλήνιο Τουριστικό Οδηγό
- Ειδικά για τις Επιχειρήσεις με Τοπικά Προϊόντα γίνεται ταυτόχρονα και παρουσίαση-προβολή της επιχείρησης και των προϊόντων της στον Πανελλαδικό Ταξιδιωτικό Οδηγό www.filoxeno.com στην ενότητα Τοπικά Προϊόντα του νομού Ιωαννίνων από όπου μπορούν και να πωλούνται τα προϊόντα ηλεκτρονικά και σε 8 γλώσσες.