Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Παρών στην Πανηπειρωτική Έκθεση ο Δήμος Δωδώνης

Παρών και στη φετινή Πανηπειρωτική Έκθεση, με αναβαθμισμένο ρόλο και περίπτερο, θα είναι ο Δήμος Δωδώνης. Ο Δήμος συμμετείχε για πρώτη φορά πέρυσι και σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους, δημιούργησε ένα βήμα προβολής και εξωστρέφειας της περιοχής.
Κρίνοντας λοιπόν ότι η παρουσία αυτή ήταν πετυχημένη, φέτος περιλαμβάνεται στους φορείς που έχουν θέσει την διοργάνωση της έκθεσης υπό την αιγίδα τους, ενώ και πάλι θα προβάλλει τις δραστηριότητες και τα προϊόντα του τόπου.
Ο Δήμος έχει...
απευθυνθεί ήδη σε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους αλλά και τους παραγωγούς, προκειμένου να τους διαθέσει δωρεάν χώρο στο περίπτερό του για την προβολή.

Η προετοιμασία βρίσκεται στην τελική ευθεία και όπως τονίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η ανταπόκριση που καταγράφεται για συμμετοχή είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.
Σκοπός της παρουσίας αυτής είναι αφενός να προβληθεί η περιοχή σε ένα πλήθος επισκεπτών κι αφετέρου να υπάρξει εμβάθυνση της συνεργασίας όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο.
Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 10 μέχρι τις 14 Μαίου, στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου.