Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Μουσική τζαζ και έκθεση χαρακτικής στην Πινακοθήκη Μελιγγών

Το 2011, η UNESCO, ο Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO, United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) καθιέρωσε την 30η Απριλίου κάθε έτους σαν την Παγκόσμια Ημέρα Jazz.
Ύστερα από μια εξαιρετικά ευχάριστη βραδιά το περασμένο καλοκαίρι, η Αδελφότητα Μελιγγών με την υποστήριξη του...
Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» προσκάλεσε ξανά τους Human Feelings trio στους Μελιγγούς Δωδώνης για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ στην Πινακοθήκη Μελιγγών, το Σάββατο 29 Απριλίου 2017. Ο Γιάννης Τσάντας (πιάνο), ο Νίκος Σιωρόκας (μπάσο) και ο Τάκης Χελιώτης (ντραμς) έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα για τα μέλη της Αδελφότητας και τους φίλους των Μελιγγών και του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης με μουσικά κομμάτια latin fusion jazz.
Ταυτόχρονα, από το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα εκτίθενται στην αίθουσα έργα της χαράκτριας Ειρήνης Ράπτη, η δουλειά της οποίας, μέσω της χειρονομικότητάς τους, θα συνοδεύσουν το ρυθμό της τζαζ των Human Feelings trio.
Οι Human Feelings trio θα αρχίσουν το πρόγραμμά τους μετά τις 9 το βράδυ, αλλά ο καλός καιρός θα είναι σοβαρός λόγος για τους επισκέπτες να έρθουν νωρίτερα το απόγευμα για τα έργα της Ειρήνης Ράπτη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά οι θέσεις περιορισμένες.