Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Με «θετικό» πρόσημο η γιαννιώτικη Άρση Βαρών


Την Κυριακή, 2 Απριλίου, διεξήχθη στα Ιωάννινα η Α΄ φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων άρσης βαρών ανδρών, νέων ανδρών, γυναικών και νέων γυναικών, εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων με τη συμμετοχή αθλητών από τους συλλόγους των Ιωαννίνων και της Κέρκυρας.

Οι αγώνες είχαν απόλυτη επιτυχία, με τον Σπάρτακο να λαμβάνει μέρος με 23 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι...
σημείωσαν επιδόσεις υψηλού επιπέδου, αν ληφθεί υπόψη ότι ήταν και ο πρώτος αγώνας της χρονιάς. 

Μάλιστα κάποιες επιδόσεις των αθλητών ήταν διεθνούς επιπέδου. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις αυτές των Κωνσταντίνου Αυδόκη στην κατηγ. των 85 κ. ανδρών με 330 κ. στο σύνολο, όταν ο ίδιος, ο οποίος ήταν πανελληνιονίκης στην κατηγορία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2016, είχε κάνει επίδοση 316 κ. 
Στην κατηγ. των 105 κ. τον Νίκο Μουρατλάρη με 328 κ. και φυσικά τον αειθαλή Ολυμπιονίκη Γιώργο Μαρκούλα με 326 κ., όταν ο πρώτος αθλητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών είχε επίδοση 320 κ. 
Επίσης, την Σταυρούλα Μπαλάσκα στα 63 κ. γυν. με επίδοση 160 κ. ( η πρώτη αθλήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είχε 158 κ. ) και η νέα αθλήτρια Κων/να Γιώτη στα 48 κ. νεανίδων με επίδοση 118 κ., όταν η πρώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών – νεανίδων είχε επίδοση 83 κ. 
Οι επιδόσεις αυτές είναι η αρχή των επιτυχιών που έρχονται και φυσικά αποτέλεσμα της δουλειάς των προπονητών Χρήστου Τριφύλλη και Αλκιβιάδη Οικονόμου.