Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Και με ΦΕΚ ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παστέρ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΚΑΡΗΣ Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ο πόλεμος είχε νικητή, παρά την άγνοια των 4 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Και επίσημα από χθες 6 Απριλίου 2017, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου και από 7/12/2015 Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (ορισμός ΔΣ ΦΕΚ 883/YOΔΔ/19-11-2015), Βασίλης Τσίκαρης, διορίστηκε με απόφαση του Υπουργού Ανδρέα Ξανθού και του υφυπουργού Παύλου Πολάκη στη θέση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με το ΦΕΚ 164/ΥΟΔΔ/6-4-2017.
Όπως φάνηκε τελικά, από τα 2 αντιμαχόμενα στρατόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ, επικράτησε αυτό των...
δύο βουλευτών που επιθυμούσε τον κ. Τσίκαρη ως διοικητή (από τους τέσσερις). Και ταυτόχρονα η εντύπωση που σχηματίζεται είναι ότι επικρατεί η κομματική λογική των ημετέρων, έναντι της αξιοκρατίας και της αξιολόγησης των βιογραφικών θεσμικά

Προφανώς μόνο πολύ ελάχιστοι πιστεύουν τη δήλωση των τοπικών τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (εδώ) ότι «…η πλήρωση των θέσεων των διοικήσεων των Νοσοκομείων γίνεται μετά από υποβολή βιογραφικών και την εξέτασή τους από θεσμική επιτροπή…» μετά από σχετικό με τον εμφύλιο (ΕΔΩ) ρεπορτάζ.
Ο κ. Βασ. Τσίκαρης είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της κ. Όλγας Γεροβασίλη. Είναι Καθηγητής του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Χημικός Μηχανικός στην Οργανική Χημική Τεχνολογία του INSTITUΤUL POLITEHNIC ‘’GH. ASACHI’’, IASI.