Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Σε Ρωσία και Κίνα ο Α.Σ Άτρωτος Ιωαννίνων για επαγγελματικούς αγώνες

Ο Α.Σ Άτρωτος Ιωαννίνων για μια ακόμα φορά, μέσα στο μήνα, ταξιδεύει για υπερατλαντικούς και επαγγελματικούς αγώνες, στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου.
Η πρωταθλήτρια και επαγγελματίας αθλήτρια Χαρά Δημητρούλα με τα συμβόλαια που έχει υπογράψει σε Ιαπωνία -Κίνα -Αμερική ταξιδεύει για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα σε μεγάλη διοργάνωση στο Πεκίνο της Κίνας αυτή τη φορά, για...
αγώνα mma. Η συνεργασία με τον Ολλανδό manager είναι επιτυχημένη και οι κοινές προπονήσεις σε Ελλάδα και Ολλανδία ανοίγουν νέους ορίζοντες και ανεβάζουν τον πήχη ψηλά. Ο αγώνας είναι στις 27 Απριλίου σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Κίνα .

Στην Κίνα έπαιζε και αναδείχθηκε και ο θρύλος Μιχάλης Ζαμπίδης. Οι δηλώσεις του προπονητή Στεφανου Αποστολάκη: Είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος για την εξέλιξη και την πορεία της Δημητρούλα. Έχει κοπιάσει πολύ με πολλές προπονήσεις και αγώνες δύσκολους, που στο τέλος θα δικαιώσουν την προσπάθεια της.
Ο Άτρωτος δε σταματάει εδώ ..Στις 27-5 στη Ρωσία ο Στέφανος Αποστολάκης θα συμμετέχει σε μεγάλη επαγγελματική βραδιά αντιμέτωπος με μεγάλο όνομα του επαγγελματικού Ρώσικου mma.