Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Οριστικά για δήμαρχος στο Δήμο Ιωαννιτών ο Καχριμάνης – Λευκός καπνός από τη σύσκεψη - Φωτογραφίες

Υπέγραψε τώρα τη συνεργασία με Γκόντα!!! Κλειστή η σύσκεψη, μόνο 5 οι παρόντες - Ποιοί ήταν
Υποψήφιοι στο μεγάλο ενιαίο ψηφοδέλτιο του Δήμου Ιωαννιτών με επικεφαλής τον Αλέκο Καχριμάνη οι Ν. Γκόντας, Αρ. Μπαρτζώκας και Π. Κολόκας. Στην Περιφέρεια ο Πότσης ή ο Καραμπίνας
Όλα δείχνουν ότι η σύσκεψη που προ ολίγου ολοκληρώθηκε στο Hotel Olympic είχε αίσιο τέλος για τους συμμετέχοντες. Ο Αλέκος Καχριμάνης είπε το ΝΑΙ για την υποψηφιότητά του στο Δήμο Ιωαννιτών και η Νέα Δημοκρατία μπορεί πλέον σοβαρά να ελπίζει σε ήττα του νυν δημάρχου κ. Θωμά Μπέγκα, καθώς...
η εκτίμηση της ΝΔ είναι ότι ο κ. Καχριμάνης θα είναι ακλόνητο φαβορί.  
Αυτό κατέστη δυνατόν μετά τη δέσμευση τόσο του Νίκου Γκόντα όσο και του Άρη Μπαρτζώκα ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιό του Αλέκου Καχριμάνη. Αλλά χρειάστηκε επίσης και η δέσμευση του Παντελή Κολόκα, η οποία κατέστη δυνατή μετά την παρέμβαση του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Σπ. Βασιλείου και την επικοινωνία που είχαν με τα κεντρικά της ΝΔ στο Μοσχάτο.

Έντονη ήταν και η συζήτηση για το «διάδοχο» του Αλ. Καχριμάνη στην Περιφέρεια. Ο κ. Καχριμάνης ήταν αρχικά εντελώς άκαμπτος στην προτίμησή του για τον Κώστα Ντέτσικα, τον οποίο απαιτούσε επιτακτικά ως διάδοχό του. Τελικά πείστηκε ότι ενδεδειγμένη λύση νίκης είναι ο Οδ. Πότσης ή ο Γιάννης Καραμπίνας, κάτι που συμφωνήθηκε να αποφασιστεί σε επόμενη συνάντηση.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα και ήδη όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στη γνωστή καφετέρια Equus όπου και βρίσκονται αυτή την ώρα.

Νεώτερα σε λίγο…
Δείτε όλες τις φωτογραφίες!!!