Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Στην Εθνική Ελλάδος ο Πασχαλάκης

O Μίχαελ Σκίμπε αναμένεται να τον καλέσει για το παιγνίδι με το Βέλγιο της 25ης Μαρτίου
Οι συνεχείς καταπληκτικές εμφανίσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξανδρου Πασχαλάκη φαίνεται ότι τον οδηγούν στην Εθνική Ελλάδος! 
Ο τερματοφύλακας, που με τις επεμβάσεις που έκανε φέτος, άφησε έκπληκτη τη φίλαθλη Ελλάδα περιμένει καρτερικά την ευκαιρία του. Και αυτή παρουσιάζεται τώρα, λίγες ημέρες πριν το πολύ κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες.
Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
χάνει τον βασικό της τερματοφύλακα, Ορέστη Καρνέζη, καθώς ο γκολκίπερ της Ουντινέζε, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με την Πεσκάρα στο «Αντριάτικο» τραυματίστηκε στο δάχτυλο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων από την αγωνιστική δράση.
Αυτό σημαίνει πως ο Καρνέζης δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στις 25 Μαρτίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο αν και πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μετά τις σημερινές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Ταυτόχρονα εκτός δράσης εδώ και περίπου ένα μήνα είναι και ο Καπίνο.
Έτσι αυτή τη στιγμή ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να αγωνιστεί βασικός, με τον Γλύκο επίσης να καιροφυλακτεί!