Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Σήμερα το βιβλίο του Φίλιππα Φίλιου «Έχε με, μίσησέ με.. λείψε, γυρέψε με»

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 19.30, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» θα γίνει η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Έχε με, μίσησέ με.. λείψε, γυρέψε με» του Φίλιππα Φίλιου. 
Πρόκειται για μια καταγραφή, με τη μορφή συζήτησης- συνέντευξης, των 40 και πλέον χρόνων παρουσίας του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση των Ιωαννίνων.

Στο βιβλίο συγκεντρώνονται...
μνήμες, ανέκδοτα, κρίσιμες στιγμές, εκλογικές μάχες, από το 1975 και μετά. Θα μιλήσουν: Αναστάσιος Παπασταύρος, αρχιτέκτων, Γιώργος Τσαντίκος, δημοσιογράφος, Παναγιώτης Νούτσος, ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής και Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αι ο Φίλιππας Φίλιος
«Αισθάνομαι την υποχρέωση, συμμετέχοντας από το 1975 μέχρι το 2014, εκ των έσω στα δημοτικά πράγματα της πόλης, για σχεδόν σαράντα χρόνια και ως ένα βαθμό καθορίζοντάς τα, να δημοσιοποιήσω και να μοιραστώ τις σκέψεις που ακολουθούν, έτσι όπως εγώ τις βίωσα. Παραθέτω λοιπόν γεγονότα και προσωπικές μαρτυρίες, με την ‘πέννα’ του μη ειδικού και χωρίς να έχω ιδιαίτερο ταλέντο», αναφέρει ο συγγραφέας.