Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Τα άκουσε για τα καλά ο Αντιπεριφερειάρχης!

Δεν χρειάστηκε τελικά να πάει στο νοσοκομείο μετά τον καυγά με το δημοτικό σύμβουλο…
Ο Αντιπεριφερειάρχης ξεκίνησε να πάει στην εκδήλωση, αλλά δεν υπολόγισε ότι θα τον έβρισκε …στο δρόμο του! Συγκεκριμένα η εκδήλωση της Βουλιάσας (Μουσιωτίτσα) παραδοσιακά είναι μια καλή εκδήλωση που συγκεντρώνει πολύ κόσμο και προσφέρεται για διασκέδαση και ...χαιρετούρες. Και συνήθως οι ήχοι του κλαρίνου …επισκιάζουν και τις βροντερότερες φωνές.   
Όμως την Παρασκευή δεν ήταν ακριβώς έτσι για τον Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου και...
πολιτευτή της ΝΔ Γιάννη Καραμπίνα. Πήγε στο πανηγύρι για να δώσει το παρόν και να διασκεδάσει, λογαριάζοντας χωρίς τον άλλο Γιάννη! Όπως λένε οι περιγραφές (που όμως συχνά το …σπασμένο τηλέφωνο τις παραμορφώνει), μόλις τον είδε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δωδώνης και στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Κίτσιος, “τον έπιασε από τα μούτρα”, βάζοντάς του τις φωνές.
Το τι ακριβώς του καταλόγιζε δεν αποσαφηνίστηκε, παρότι η φωνή του Γιάννη Κίτσιου μπορεί να ήταν δυνατότερη από τα κλαρίνα. Τόσο, που δεν ήταν λίγοι οι παριστάμενοι που έκπληκτοι τον έβλεπαν να …καταχεριάζει λεκτικά τον αντιπεριφερειάρχη, που όπως λένε πρέπει τα άκουσε για τα καλά!
Το σίγουρο είναι ότι υπήρξαν παρόντες που κατάφεραν (!!!) να απομακρύνουν λίγο παραπέρα το δημοτικό σύμβουλο και έτσι ο αντιπεριφερειάρχης δεν κατέληξε τελικά στο Νοσοκομείο, όπως “στοιχημάτιζαν” κάποιοι, ούτε βέβαια του μαύρισε κάποιο από τα μάτια, αφού η διαμάχη περιορίστηκε στο λεκτικό…