Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Πώς να ξέρετε που ακριβώς βρίσκεται το αγαπημένο σας πρόσωπο (σύζυγος, παιδί κλπ) με τη χρήση του κινητού σας

Η αγωνία για το που ακριβώς είναι, βρήκε τη λύση της με μια νέα μικρή (σαν κέρμα) απλή συσκευή, η οποία μας δείχνει στο κινητό μας, στο χάρτη ανά πάσα στιγμή που ακριβώς βρίσκεται ο άνθρωπός μας 
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανάγκης που καλούμε στο τηλέφωνο το αγαπημένο μας πρόσωπο και δεν απαντάει. Πλέον μια πάμφθηνη μικρή και διακριτική συσκευή στο μέγεθος ενός κέρματος φέρνει επανάσταση στον εντοπισμό του αγαπημένου μας προσώπου. 
Η χρήση της είναι τόσο απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή στο κινητό σας και μπορείτε να δείτε στο χάρτη την ακριβή θέση του αγαπημένου σας προσώπου ή αντικειμένου.
Η ίδια συσκευή μπορεί να...
χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό πχ της μηχανής μας, του ποδηλάτου μας, της τσάντας μας ή όποιου αντικείμενου ή προσώπου θέλουμε νόμιμα να εντοπίζουμε.

Ένα απλό παράδειγμα
Εδώ στη φωτογραφία φαίνεται το μέγεθος της συσκευής (η οποία κοστίζει 25 €) και πως για παράδειγμα την τοποθετείτε σε ένα ποδήλατο ή στην τσάντα του παιδιού σας. Όπως μας πληροφορεί η σχετική διαφήμιση:
Ξεχνάτε συχνά το πορτοφόλι σας; Ξεχνάτε που έχετε παρκάρει το αυτοκίνητο; Ή θέλετε να αποφύγετε το να χάσετε το κατοικίδιό σας; Με τη συσκευή αυτή μπορείτε να εντοπίσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, απλά συνδέστε το με οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό για σας ή με ότι φοβάστε ότι μπορεί να χάσετε, μπορείτε να το συνδέσετε με το Smartphone σας και θα βρείτε ό,τι έχετε χάσει, είναι τόσο εύκολο!

Δείτε τις λεπτομέρειες αναλυτικά εδώ