Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Συνεπής (;) στο ραντεβού με την Ιστορία ο ΠΑΣ

Πως θα δείτε ζωντανά τον αγώνα Odd – ΠΑΣ Γιάννινα (εάν δεν έχετε τηλεόραση NOVA)
Σήμερα το απόγευμα στις 20:00 ώρα Ελλάδος, ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της ιστορίας του κόντρα στην Οντ, διεκδικώντας με πολλές πιθανότητες την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Οι Γιαννιώτες θα πρέπει να υπερασπιστούν το 3-0 της εκπληκτικής πρώτης αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες». Το σκορ μπορεί να...
χρίζει φαβορί την ελληνική ομάδα, άπαντες όμως έχουν καταλάβει τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση. Ο κόουτς Πετράκης τόνισε την σημασία του να μη δεχθεί γκολ ο ΠΑΣ, ενώ ο αρχηγός Θέμης Τζημόπουλος ανέφερε πως όλοι περιμένουν να αντιμετωπίσουν μια εντελώς διαφορετική και πιο επιθετική Οντ Γκρένλαντ.
Το ματς θα λάβει χώρα στην πόλη Σίεν και το γήπεδο «Skagerak Arena» στις 20:00 ώρα Ελλάδος, χωρίς όμως μέχρι τώρα να ανακοινώθηκε τηλεοπτική κάλυψη.

Πως θα δείτε ζωντανά τον αγώνα
Εδώ υπάρχουν τα links στα οποία μέσω internet μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον αγώνα (ενεργοποιούνται λίγα λεπτά πριν την έναρξη) 
(Συνιστούμε να κλείνετε τα Χ των διαφημίσεων και να παρακολουθείτε σε πλήρη οθόνη)


Τα αγωνιστικά πλάνα
Στα αγωνιστικά τώρα ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να στηριχθεί στην ίδια ενδεκάδα και σχηματισμό που... προκάλεσε το 3-0 του πρώτου αγώνα. Το 3-5-2 λοιπόν παραμένει, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τριάδα αμυντικών τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Μπέριο. Η πεντάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Ναδάλες, Κοζορώνη, Λίλα, Ακόστα και Καρανίκα, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Φερφελής και Γιάχος.
Από την άλλη, οι Νορβηγοί του Νταγκ Φάγκερμο, εκτιμάται πως θα παραταχθούν με σύστημα 4-3-3 με τον Ρόσμπαχ κάτω από τα δοκάρια, τους Ρουντ, Μπέργκε, Χάγκεν και Έρικσεν στην άμυνα, τους Γένσεν, Μπεργκ και Νίλσεν στην μεσαία γραμμή και τους Χάλβορσεν, Γιόχανσεν και Ζεκνινί στην επίθεση.
Η πόλη των Ιωαννίνων ζει και αναπνέει για τα Ευρωπαϊκά ματς της ομάδας , κάτι που φάνηκε και στο πρώτο ματς όπου οπαδοί κατέκλεισαν τον γήπεδο. Σαν να μην έφτανε αυτό, 400 «τρελοί» θα κάνουν το ταξίδι στη Νορβηγία για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Όπως μάλιστα ενημέρωσε η ΠΑΕ, δέχτηκε τηλεφωνήματα για εισιτήρια από οπαδούς του ΠΑΣ από πολλές ευρωπαϊκές χώρες και αναφέρουν χαρακτηριστικά πως άνετα θα μπορούσαν να διαθέσουν άλλα 200 εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης επιβεβαίωσε πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, να χρησιμοποιηθεί τελικά ως έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, αν όλα πάνε καλά και κληθεί να αντιμετωπίσει την Άλκμααρ στον τρίτο προκριματικό γύρο.