Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Για τα αρνιά μπράβο, όμως κ. Πρόεδρε ξεκινάνε ποτέ με “εσωτερικά συγχαρητήρια”;

Η ΝΟΔΕ έστω μια επίσκεψη στα Νοσοκομεία που θα έδειχνε κοινωνική ευαισθησία δεν μπόρεσε να κάνει;
Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων με δημόσια ανακοίνωση συγχαίρει την “τάδε τοπική” της για τα αρνιά που δώρισε. Και μάλλον στραβά ξεκινάει η νέα ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ. Επειδή μία από τις 9 τοπικές της δώρισε λόγω Πάσχα αρνιά στο Γηροκομείο –πολύ καλά έκανε- και ολόκληρη ..."κοτζάμ" ΝΟΔΕ συνεδρίασε για να συγχαρεί δημόσια την τοπική της!
Ασφαλώς ο πρόεδρος Σπύρος Βασιλείου ως...
νεοεκλεγείς μπορεί να έχει την καλή πρόθεση για δουλειά και οργάνωση, όμως τα πιο έμπειρα μέλη της ΝΟΔΕ όφειλαν να του πούνε ότι δεν είναι το μείζον για …διαφήμιση της κοινωνικής προσφοράς της Ν.Δ. η δωρεά 2-3 αρνιών από μια τοπική –λόγω Πάσχα- στο Γηροκομείο.

Και βέβαια, όση απειρία να δεχθεί κανείς, πόσο σωστό είναι να ξεκινάει τις δημόσιες ανακοινώσεις της η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων με “εσωτερικά συγχαρητήρια”;

Φυσικό επακόλουθο τα δηκτικά σχόλια
Και λογικό βέβαια τα τοπικά sites να σατιρίζουν τη ΝΟΔΕ. 

«Σε ρόλο... "τσέλιγκα" η τοπική ΝΟΔΕ! Αντί να ασκήσει αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση για τα... αρνιά της ΔΗΜΤΟ Ζαγορίου!» γράφει το Epirusgate!
Όπως αναφέρει: «Θα περίμενε κανείς από τη νεοεκλεγμένη τοπική ΝΟΔΕ να καταπιαστεί με κάποια από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος ή έστω δειλά-δειλά να ασκήσει εποικοδομητική κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς για μια σειρά ζητήματα που ταλανίζουν σήμερα τον τόπο και τη χώρα.
Αντί όμως να αρθρώσει συγκροτημένο πολιτικό λόγο, επέλεξε να υποδυθεί τον... "τσέλιγκα" και να ευχαριστήσει τη ΔΗΜΤΟ Ζαγορίου της Ν.Δ. που δώρισε στο Γηροκομείο της πόλης τρία (3) αρνιά τις ημέρες του Πάσχα. Προφανώς στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων μπέρδεψαν το ρόλο τους και επέλεξαν να αυτο- βαυκαλίζονται μεταξύ τους για χορηγίες που έκαναν σε... κρέας!»

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ
«Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων συγχαίρει τον Πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ζαγορίου της Νέας Δημοκρατίας για την προσφορά αμνοεριφίων στο Γηροκομείο Ιωαννίνων για τις ημέρες του Πάσχα.
Η κοινωνική προσφορά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι πρώτιστο καθήκον για τις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα σε ένα ίδρυμα που συνεχίζει να προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στην περιοχή μας παρά τις οικονομικές δυσκολίες λόγω οφειλών του κράτους προς σε αυτό. 
Οι πολίτες γνωρίζουν ότι διαχρονικά οι τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι αρωγοί σε κάθε φορέα με εγνωσμένη κοινωνική προσφορά.»