Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

«Οφθαλμολογικοί διάλογοι – Προοπτικές και λύσεις»: Επιστημονική συνάντηση στα Ιωάννινα

Το επίκεντρο της Ελληνικής οφθαλμολογικής κοινότητας θα αποτελέσουν για δυο συνεχείς μέρες ημέρες τα Ιωάννινα. Οφθαλμίατροι από όλη τη χώρα θα συμμετάσχουν στις 18 & 19 Μαΐου 2018  στην επιστημονική συνάντηση  με τίτλο «Οφθαλμολογικοί διάλογοι – Προοπτικές και λύσεις», η οποία διοργανώνεται από το Κολλέγιο Ελλήνων Οφθαλμιάτρων, με την επιστημονική υποστήριξη της Οφθαλμολογικής Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας «ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΑΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων.
Μια επιστημονική συνάντηση που...
φιλοδοξεί να φέρει τους οφθαλμιάτρους στο ίδιο τραπέζι με ειδικούς, σε κάθε τομέα της σύγχρονης Οφθαλμολογίας. Χρησιμοποιώντας τον άμεσο διάλογο, θα δοθούν απαντήσεις σε  ερωτήματα που προκύπτουν στην καθ’ ημέρα ιατρική πράξη: επιλογές επεμβάσεων, σύγχρονα ενθέματα, μετεγχειρητική παρακολούθηση αλλά και κάθε ζήτημα που μπορεί να απασχολήσει τον οφθαλμίατρο στο ιατρείο του σήμερα.
Oι εργασίες της επιστημονικής συνάντησης θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Epirus Palace την Παρασκευή 18 Μαΐου, ώρα 14:00 μ.μ. – 20:30 μ.μ και το Σάββατο 19 Μαΐου, ώρα  9:00 π.μ – 21:00 μ.μ. Η συμμετοχή και η παρακολούθηση της επιστημονικής συνάντησης είναι δωρεάν, ενώ η παρακολούθηση  θα μοριοδοτηθεί με 12 μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της Επιστημονικής Συνάντησης με θέμα: «Οφθαλμολογικοί Διάλογοι – Προοπτικές & Λύσεις», με την υπόσχεση μιας διαφορετικής εμπειρίας. Στόχος να συζητήσουμε όλα τα νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση των οφθαλμικών παθήσεων με γνώμονα την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς» τονίζει ο χειρουργός οφθαλμίατρος Σπυρίδων Γκορέζης,  Πρόεδρος της  Οργανωτικής Επιτροπής, Επιστημονικός Υπεύθυνος  του «Κέντρο Όρασης Ηπείρου».