Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

“Κλείνει το μαγαζί” ο Πίπης Ριζόπουλος; Τον άφησαν πάρα πολλοί, σοβαρές δυσκολίες, "τουριστική" η παρουσία

Κύρια αιτία και ο νέος εκλογικός νόμος. Πικραμένος για το χαρακτηρισμό “πολιτικός τουρίστας” που του αποδίδουν, αποφάσισε να “τα βροντήξει όλα κάτω και να φύγει”;
Σύντομα “κατεβάζουν ρολά οι Ορίζοντες Ηπείρου”  όπως πλέον αναφέρουν ξεκάθαρα άτομα που γνωρίζουν καλά τα εσωτερικά της παράταξης του κ. Πίπη Ριζόπουλου.
Μετά το πολιτικό ρεζίλι με την...
ανεξαρτητοποίηση ενός εκ των τεσσάρων περιφερειακών συμβούλων, την αποχώρηση τόσο του συντονιστή Ηπείρου όσο και του αντιπροέδρου της παράταξης και την ουσιαστική διάλυση του Δ.Σ του Σωματείου “Ορίζοντες Ηπείρου” (αφού έφυγαν τα 2 από τα 4 μέλη του, το 5ο ήταν ο ίδιος ο κ. Ριζόπουλος), ιδιαίτερα μετά και την αποστασιοποίηση πάρα πολλών υποψηφίων με δημόσιες μάλιστα δηλώσεις τους, ήρθε τώρα και η εκ των έσω απόδειξη ότι “κατεβάζει ρολά”.

Σαν το Σώρρα και τον Καμμένο;
Θυμίζοντας πολιτικά κάτι μεταξύ Αρτέμη Σώρρα και Παν. Καμμένου ο Πίπης Ριζόπουλος είναι χαρακτηριστικό ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ως τώρα να δείξει στο επίσημο site των “Οριζόντων Ηπείρου” στην "ομάδα" ούτε ένα όνομα από τα πολλά (αλλά άγνωστα) που τάχα τον ακολουθούν όπως διαφημίζει!!!
Έτσι εκτιμάται ότι λόγω της ένδειας στελεχών, εξακολουθεί να εμφανίζει ακόμα τα παλιά ονόματα τα προ των εκλογών. Έχει δηλαδή στο site των "Οριζόντων" διάφορα περυσινά άτομα, ενώ ελάχιστα από αυτά παραμένουν ακόμη κοντά του και εμφανίζει και ένα ανύπαρκτο όργανο (που διαλύθηκε)! Αναπόφευκτο είναι αυτή η ενέργεια να προκαλέσει σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και περιπαιχτικά γέλια για το ρεζίλι και την τάχα Γραμματεία που “διαφημίζει”!
Πολλά είναι τα στελέχη που αναφέρουν ότι ο κ. Πίπης Ριζόπουλος είναι ιδιαίτερα πικραμένος για το χαρακτηρισμό “πολιτικός τουρίστας” που του αποδίδουν λόγω της μόνιμης διαμονής του στην Αθήνα.

Ο νέος εκλογικός νόμος με το 42% για αυτοδυναμία – Γιατί “κλείνει το μαγαζί” ο Πίπης Ριζόπουλος

Άτομα που ξέρουν καλά τον Πίπη Ριζόπουλο λένε ότι πάσχει από “Καχριμανοφοβία”. Γιατί θεωρεί βέβαιη την επανεκλογή του κ. Καχριμάνη (εφόσον είναι πάλι υποψήφιος) με την αλλαγή του εκλογικού νόμου της τοπικής αυτοδιοίκησης και την αυτοδυναμία στο 42%.
Και θεωρεί ότι εάν ακόμη ο κ. Καχριμάνης δεν πιάσει 42% την Α΄ Κυριακή, πάλι θα εκλεγεί την Β΄ Κυριακή παίρνοντας απόλυτη αυτοδυναμία και έτσι δεν θα χρειάζεται καμία απολύτως σύμπραξη.

 χιουμοριστικό βίντεο

Από την άλλη το ότι το περιβάλλον και οι πέριξ του Προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη έχουν κυριολεκτικά στη “μαύρη λίστα” τον κ. Ριζόπουλο, του μηδενίζουν κυριολεκτικά κάθε ελπίδα και πιθανότητα να λάβει αυτός το “χρίσμα” στις επόμενες εκλογές, εάν βέβαια δεν κατέβει πάλι ο κ. Καχριμάνης.
Ενισχυτικό μάλιστα της απογοήτευσής του είναι το ότι θεωρείται ιδιαίτερα τοξικός πολιτικά από το σύνολο σχεδόν των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Έτσι –αναφέρουν- ΔΕΝ έχει καμία απολύτως ελπίδα να πετύχει κάτι καλό στις επόμενες εκλογές και αποφάσισε να “κλείσει το μαγαζί” το αργότερο μέχρι το τέλος του 2021. Αυτό μένει βέβαια να επαληθευτεί, όμως οι κατά καιρούς δηλώσεις του και το χαμηλό ποσοστό που είχε στις εκλογές εκεί συντείνουν, ότι “θα τα βροντήξει όλα κάτω και θα φύγει”!!!
πολιτική γελοιογραφία