Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Πανέξυπνο και πρωτότυπο σύστημα!!! Πως θα πιάνει ο …Χαρδαλιάς στα «πράσα» όσους σουβλίσουν αρνί την Κυριακή του Πάσχα

Οι εικόνες των παραβατών θα φτάνουν πρώτα στο κινητό του
Για όσους δεν μείνουν σπίτι την Κυριακή του Πάσχα, αλλά θελήσουν να βρεθούν με συγγενείς ή φίλους και να σουβλίσουν αρνί στις αυλές ή στις ταράτσες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, θέτει σε εφαρμογή ένα πρωτότυπο σχέδιο με ειδικά …drones.  
Ειδικότερα και επειδή ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι ιδιαίτερα αυξημένος, έχοντας προμηθευτεί ένα πανέξυπνο σύστημα, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα...
χρησιμοποιεί drones εφοδιασμένα με «Ανιχνευτή οσμών σουβλιστού οβελία».
Αυτά τα ειδικά drones αυτά θα εποπτεύουν πάνω από τα σπίτια μας και εάν υπάρξει παραβίαση των κανόνων αμέσως θα στέλνουν εικόνα, πρώτα στο κινητό του Νίκου Χαρδαλιά και μετά στο κέντρο επιχειρήσεων. Παράλληλα θα στέλνουν και «πιστοποίηση οσμής» ότι πραγματικά προέρχεται από αρνί στη σούβλα, μαζί με την ακριβή διεύθυνση και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη από το taxis ώστε να πιστοποιηθεί άμεσα το πρόστιμο.
Το κέντρο επιχειρήσεων, μετά την έγκριση του υφυπουργού θα στέλνει σήμα στα περιπολικά που θα βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα στους δρόμους.
Τα τσουχτερά πρόστιμα, θα επιδίδονται στους παραβάτες, μαζί με τις ευχές των  οργάνων της τάξης, οι οποίοι θα φέρουν μαζί τους και πασχαλινά αυγά για το καθιερωμένο τσούγκρισμα, με φόντο το πρόστιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusin, το παραπάνω σενάριο ο κ. Χαρδαλιάς το εκμυστηρεύτηκε σε στενούς συνεργάτες του απ΄ όπου και διέρρευσε.
(Χαλαρώνουμε Πασχαλιάτικα: *Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)