Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Με περισσότερα από 45 άτομα έκοψαν την πίτα τους οι “Ορίζοντες” του Σπ. Ριζόπουλου

Απάντησε και σε “Ιεχωβάδες”, παρομοιάζοντάς τους με «Χιλιαστές του Μπρούκλιν»! - Το παρόν έδωσε ο Γιώργος Ζάψας και ο Δημ. Δημητρίου
Ο “κορονοϊός” των αποχωρήσεων των 2 από τα 5 μέλη του Δ.Σ. της παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου” και αρκετών άλλων φαίνεται ότι είχε μεταδοτικότητα.
Στην κοπή της πίτας της παράταξης του Σπ. Ριζόπουλου, (η οποία είχε 76 υποψηφίους στις περιφερειακές εκλογές), παραβρέθηκαν μεν περισσότερα από 45 άτομα (άνδρες και γυναίκες), αλλά πολλά μέλη της “πάγωσαν” και έχασαν τον ενθουσιασμό τους. 
Παρόντες ήταν μόνο τους 2 από τους 3 περιφερειακούς συμβούλους της...
παράταξης στην «Φρόντζου Πολιτεία» και ο επικεφαλής της  παράταξης κ. Σπύρος Ριζόπουλος ξεκίνησε με μια ιστορία από τις πρώτες μέρες του ως μετανάστη, στις ΗΠΑ, ενώ επιτέθηκε στην Περιφερειακή Αρχή χαρακτηρίζοντας την διοίκησή της ως αλαζονική. Ως επίσημοι προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων “Κοινό των Ηπειρωτών” και ”Ήπειρος Όλον” Γιώργος Ζάψας και Δημ. Δημητρίου.

Ενοχλημένος επειδή του καταλογίζουν ότι είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών ο Σπύρος Ριζόπουλος θέλησε να δώσει μια έμμεση απάντηση σε όσους αμφισβητούν το ενδιαφέρον του για την Ήπειρο τονίζοντας «Όταν στηλιτεύουμε αυτούς που η μοίρα τους έδιωξε μακριά, χτυπάμε την ίδια μας την ψυχή».
Απάντηση έδωσε επίσης και σε “Ιεχωβάδες” διαφόρων δρόμων όπως είπε, αποκαλώντας τους «Χιλιαστές της Ηπειρώτικης παραφιλολογίας». καλώντας τους να αλλάξουν επάγγελμα «διότι οι προσπάθειές σας και πέφτουν στο κενό και εκτίθεστε, όπως οι Χιλιαστές του Μπρούκλιν που κάθε τόσο έβλεπαν τη Δευτέρα Παρουσία και τον κόσμο να καταστρέφεται» είπε.

Απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του κ. Παν. Μπούρχα στην TV (για τον αριθμό των παρόντων)