Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ριζόπουλος: Παρά το πρόβλημα που κατάγγειλε, έλαμψε δια της απουσίας του!

Έλαμψε δια της απουσίας του ο Σπύρος Ριζόπουλος από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου, αν και είναι μέλος της!
Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέμεναν να θέσει το θέμα με τις ποσότητες κομπόστ που παρασύρθηκαν από τα νερά της βροχής στη μονάδα ΑΣΑ αμέσως μετά τις πλημμύρες της Δευτέρας, καθώς είχε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση!
Μπορεί να είναι εξαιρετικά επίκαιρο και ιδιαίτερα σοβαρό το θέμα, το οποίο δημοσιοποίησε με δύο βίντεο ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Πολυγύρου κ. Ι. Ράιδος,  μέλος του Οργανωτικού της παράταξης  του κ. Σπ. Ριζόπουλου, αλλά ο επικεφαλής του όπως φαίνεται, προτίμησε να παραμείνει στην Αθήνα όπου είναι μόνιμος κάτοικος, αντί...
να δώσει το παρών στην Επιτροπή Περιβάλλοντος όπου είναι μέλος και έτσι βέβαια δεν έθεσε το θέμα της μονάδας ΑΣΑ. Αρκέστηκε μόνο “στον αχνό” της δημοσιότητας με την ανακοίνωση που είχε κάνει, «για τα μάτια του κόσμου» όπως ανέφεραν αρκετοί πολίτες.
Αυτονόητο είναι ότι τα σχόλια που ακούστηκαν από πολίτες για την ηχηρή απουσία του κ. Ριζόπουλου από την σημερινή κρίσιμη Επιτροπή Περιβάλλοντος, δεν είναι καθόλου μα καθόλου κολακευτικά. Κρίμα…