Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Συναυλία του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου στα Ιωάννινα

Ο σύλλογος «Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων – Η Πασσαρών» θα δώσει συναυλία στον αύλειο χώρο του «Δ. Χατζής», τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, στις 8:30 μμ, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών. 
Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει...
διασκευές έργων και τραγουδιών από διάφορους μουσικούς χώρους, όπως ροκ μπαλάντες, ελληνικά τραγούδια κ.ά., αλλά και εκτέλεση του διεθνώς βραβευμένου έργου του Άγγελου Παπαφιλίππου “Little Life” στην πρωτότυπη μορφή του, το οποίο είναι γραμμένο για οκτώ κιθάρες και φλάουτο ή βιολί. 
Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου θα αποδώσει τον κορμό του μουσικού του προγράμματος με ένα εκτεταμένο του σχήμα που αποτελείται από κιθάρες, ακουστικό μπάσο, βιολί, κρουστά, τραγουδίστριες και τραγουδιστές.
Συμμετέχοντες:
Διασκευές έργων και μουσική διεύθυνση: Γιώργος Νάκης
Κιθάρες: Αθηνά Τσιάβου, Μελίνα Φίλιου, Νικολίνα Ζώη, Παναγιώτα Περδίκη, Αλέξανδρος Λωρίδας, Φώτης Τσελέφης, Παναγιώτης Νάκης, Ανδρέας Παργινός
Ακουστικό μπάσο κιθάρα: Δάφνη Πουρναρά
Βιολί: Σπύρος Ζαπάντης
Ντραμς  και Καχόν: Σωτήρης Ματσάγκας
Τραγούδι και φωνητικά: Σωτηρία Αθανασοπούλου, Σπύρος Μπερής, Αγγελική Οικονόμου, Νίκος Ζώης, Χρήστος Λαδόπουλος
Περισσότερα για το προφίλ και τις δραστηριότητες του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου διατίθενται στην ιστοσελίδα του: https://guitar-ioannina.blogspot.com/