Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Καταγγελία «Αριστερής Παρέμβασης» για Καχριμάνη: 2.000.000 € σε «ημετέρους» και μετεκλογικά «γραμμάτια»

«Παρελαύνουν σαν ευνοούμενοι τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας» σημειώνεται χαρακτηριστικά
«Περιφρόνηση των πάντων ή μετεκλογικά γραμμάτια;» αναρωτιέται με ανακοίνωσή της η παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο, αναφερόμενη στις δεκάδες αποφάσεις που πρόκειται να λάβει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου στη συνεδρίασή της. 
«Η Παράταξη του κ Καχριμάνη συνεχίζει να μοιράζει σε «ημέτερους» διάφορα έργα και κατασκευές» σημειώνει η παράταξη του Νίκου Ζήκου και τονίζει πως σε κάθε συνεδρίαση θα υπάρχουν οπωσδήποτε περιπτώσεις όπου με πλήρη αδιαφάνεια και αναξιοκρατία...
 κατανέμονται κονδύλια του Δημόσιου Χρήματος σε «οικονομικούς φορείς» του στενού «περιβάλλοντος» της Περιφερειακής πλειοψηφίας.
«Παρελαύνουν σαν ευνοούμενοι τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας» σημειώνεται χαρακτηριστικά και γίνεται αναφορά σε έργα 2 εκατ. ευρώ που θα μοιραστούν με τη γνωστή μέθοδο του κατεπείγοντος σε «ημέτερους» κατασκευαστές.
«Σε μια εποχή δύσκολη οικονομικά για όλους τους επαγγελματίες ,οι συμπεριφορές αυτές της Περιφερειακής Αρχής προκαλούν αγανάκτηση και οργή. Φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο πως εννοεί η Νέα Δημοκρατία τις “δουλειές για όλους” και την ανάπτυξη. Τα ανωτέρω βέβαια γίνονται με επίκληση διαφόρων δικαιολογιών (κατεπείγοντα) ή ακόμα και χωρίς καμιά δικαιολογία. Ο Νόμος που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δυνατότητες σε Περιφερειάρχες και Δημάρχους να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο» καταλήγει η ανακοίνωση ζητώντας από την Περιφερειακή αρχή να σταματήσει την μέθοδο των αυθαιρεσιών και να δώσει την δυνατότητα σε όποιον οικονομικό φορέα επιθυμεί, να μπορεί να συμμετάσχει στην διαδικασία προσφορών για την εκτέλεση των έργων.