Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Έχασε τη μάχη με τη ζωή, τραγικός θάνατος νεαρού ποδηλάτη στα Γιάννενα

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ο νεαρός ποδηλάτης που διακομίσθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε .
Την τελευταία του πνοή άφησε αργά χθες το απόγευμα ο 28χρονος ποδηλάτης που διακομίστηκε σε κρίσιμη...
κατάσταση στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Ο θάνατος του ποδηλάτη επήλθε από παθολογικά αίτια την ώρα που έκανε ποδήλατο στην οδό Ιωαννίνων στην Ανατολή. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο με τους οικείους του να αδυνατούν να πιστέψουν το σκληρό παιχνίδι που έστησε η μοίρα στον δικό τους άνθρωπο, στερώντας τον από κοντά τους τόσο αδόκητα και πρόωρα.
Ο 30χρονος Γιαννιώτης  κατευθυνόταν  με το ποδήλατό του από το Πανηπειρωτικό Στάδιο προς την Ανατολή, όταν επί της Ιωαννίνων έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο οδόστρωμα.
Στο σημείο επικράτησε πανικός, οι περαστικοί προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες  καλώντας άμεσα το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες  με τη μέθοδο της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) προσπαθούσαν ακόμη και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο να τον επαναφέρουν. Οι γιατροί του Χατζηκώστα έδωσαν σκληρή "μάχη" χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να επαναφέρουν το παλληκάρι στη ζωή...
Για τον 30χρονο που υπήρξε αθλητής της ποδηλασίας έχοντας αμέτρητα χιλιόμετρα στο κοντέρ του ποδηλάτου του έμελλε η βόλτα αυτή να ήταν και η τελευταία...