Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης: Ένας 33χρονος βέρος Μητσοτακικός, υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων

Από το σκληρό πυρήνα που στήριζε τον Κυριάκο, τομεάρχης Οικονομίας, στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών και τώρα υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων
Με ένα νέο Μηχανικό και Οικονομολόγο, 33 ετών, τραπεζικό στέλεχος με σοβαρό πολιτικό λόγο και επιχειρήματα, που ανήκει στα ικανά νέα πολιτικά στελέχη και χαρακτηρίζεται ως καταρτισμένος και φιλικός, επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης -ανάμεσα στα άλλα άτομα- να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του Νομού Ιωαννίνων της ΝΔ.  
✔️Ο Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης ανήκει στην ολιγομελή ομάδα που...
στήριξε δημόσια την εκλογή του Κυριάκου στη διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας (μαζί με τον πρ. δήμαρχο Σάκη Βλέτσα, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ζίτσας Νίκο Μπούτσικο, το δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννάκη, τα μέλη της Π.Ε. Γιάννη Κιτσάκη και Σωκρ. Σισμανίδη, το στέλεχος του Οργανωτικού Άγ. Μπίστα, τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Στεφ. Μιχάλη, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θ. Τζαρούχη και ελάχιστους ακόμη).

✔️Ο Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης είχε εκλεγεί τομεάρχης Οικονομίας και είχε στηρίξει για την προεδρία της ΝΟΔΕ το Σάκη Βλέτσα.

✔️Πρόκειται για ένα στέλεχος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ με “δεμένο” πολιτικό λόγο που αντιπροσωπεύει το “νέο αίμα” στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Προσηνής κοινωνικά, γνωρίζει να διατηρεί πολιτικές και κοινωνικές σχέσεις με κάθε κεντροδεξιό και όχι μόνο, τηρώντας διακριτικά τις λεπτές διαχωριστικές γραμμές όπου πρέπει.

✔️Θεμελιώνει εύκολα σχέσεις με άτομα όλων των πολιτικών και αυτοδιοικητικών αποχρώσεων. Ως ενεργός πολίτης δε διστάζει να εκφράζει καθαρά τη γνώμη του και βάζει συχνά το Like όπου κρίνει περιφρονώντας επιδεικτικά κάθε «εντολή»

✔️Ο Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης χαρακτηρίζεται ως άνθρωπος εξωστρεφής, πάντα με αγνό αυθόρμητο χαμόγελο, καθαρός και χωρίς κόκκο υστεροβουλίας, χωρίς άγχος, χωρίς να κρατά “δήθεν” αποστάσεις. Συναναστρέφεται και κινείται πάντα με την άνεση της ελευθερίας, χωρίς “το φόβο” μη τυχόν πολιτικά “του χαλάσουν το προξενιό”.

✔️Ασφαλώς πρόκειται για μια ελπιδοφόρα καλή αρχή για τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ιωαννίνων, με αύρα ανανέωσης, καθώς είναι ένα νέο πρόσωπο που ανακοινώνεται ως υποψήφιος βουλευτής από το μητρώο πολιτικών στελεχών.