Τρίτη 23 Απριλίου 2019

(ΒΙΝΤΕΟ) Πότσης για debate: «Είναι καθήκον και υποχρέωση του Καχριμάνη, δεν θα το αρνηθεί» - Θα βρει ο κ. Καχριμάνης πρόσχημα να κάνει πίσω;;;

Ολοταχώς για debate υποψηφίων Περιφερειαρχών Ηπείρου τη Δευτέρα 13 Μαΐου, εκτός αν ο κ. Καχριμάνης βρει πρόσχημα και κάνει πίσω
Σημαντική εξέλιξη στο θέμα του dabate στην ΕΡΤ, με δήλωση που έκανε το  κορυφαίο στέλεχος του κ. Καχριμάνη, ο Οδυσσέας Πότσης, έχοντας ασφαλώς τη σύμφωνη γνώμη του απερχόμενου.
Ερωτηθείς σχετικά στη μεσημβρινή εκπομπή της ΒΗΜΑ Τηλεόρασης από την Βίλιαν Στασινού «γιατί ο κ. Καχριμάνης δεν δέχεται την πρόταση για debate με τον κ. Ριζόπουλο», με σαφήνεια ο κ. Πότσης απάντησε «Δεν θα αρνηθεί ο Καχριμάνης, είναι καθήκον του και υποχρέωσή του. Γιατί να αρνηθεί, δεν το καταλαβαίνω».
Όπως είναι ήδη γνωστό ήδη και Σπύρος Ριζόπουλος και ο Γιώργος Ζάψας, αποδέχθηκαν την...
πρόταση της ΕΡΤ για συμμετοχή τους σε προεκλογικό debate, με τους υποψήφιους διεκδικητές της Περιφέρειας Ηπείρου, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, με την προϋπόθεση της συμμετοχής και του κ. Καχριμάνη.
Υπήρχε η εκκρεμότητα για το κατά πόσον ο απερχόμενος περιφερειάρχης θα ένοιωθε ικανός να σταθεί απέναντι στους άλλους υποψηφίους, αποδεχόμενος της πρόταση της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα αρνείτο. Όμως δια στόματος του κ. Πότση φαίνεται ότι ο κ. Καχριμάνης δεσμεύεται και δέχεται.
Αυτό που μένει πλέον να φανεί, είναι εάν πραγματικά τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα ισχύσει η δέσμευση της απερχόμενης περιφερειακής αρχής και γίνει το debate, ή εάν ο κ. Καχριμάνης φυγομαχήσει και “αδειάσει πανηγυρικά” το κορυφαίο του στέλεχος Οδυσσέα Πότση βρίσκοντας κάποιο πρόσχημα για να αποφύγει το διάλογο.
Κοντός ψαλμός…
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την αποδοχή του debate από τον κ. Οδ. Πότση