Τρίτη 23 Απριλίου 2019

“Θα το παίξει τουρίστας” φυγομαχώντας ή θα πάει στο debate της ΕΡΤ ο Καχριμάνης; Ριζόπουλος και Ζάψας αποδέχθηκαν την πρόσκληση για τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Μόνη προϋπόθεση να μη φυγομαχήσει ο Καχριμάνης   
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου, Σπύρος Ριζόπουλος, αποδέχθηκε πρόταση της ΕΡΤ για συμμετοχή του σε προεκλογικό debate, με τους υποψήφιους διεκδικητές της Περιφέρειας Ηπείρου, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα. Ομοίως την πρόσκληση αποδέχτηκε και ο Γιώργος Ζάψας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης Κοινό των Ηπειρωτών. 
Στην απαντητική επιστολή τους προς την ΕΡΤ εξέφρασαν την πλήρη εμπιστοσύνη τους στην κρατική τηλεόραση και έθεσαν αμφότεροι ως μοναδικό όρο τη συμμετοχή και του απερχόμενου Περιφερειάρχη κ. Αλεξ. Καχριμάνη στη συζήτηση. Όπως επισημάνθηκε δεν...
έχει καμία ουσία η συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων απουσία του απερχόμενου περιφερειάρχη ο οποίος έχει και τη βασική ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ήπειρος.
Μένει λοιπόν να απαντήσει ο απερχόμενος κ. Καχριμάνης. Θα πει Ναι ή θα δείξει φόβο και θα βρει πρόσχημα να το αποφύγει???