Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Το Τουριστικό Γραφείο Koni Travel γιόρτασε τα 25 του χρόνια και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα!

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και του εορτασμού των 25 χρόνων λειτουργίας του Τουριστικού Γραφείου KONI TRAVEL, στο κέντρο «Καρβούνης» στην Ελεούσα Ιωαννίνων, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019.
Όπως αναφέρει το KONI TRAVEL, «μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, η οικογενειακή τουριστική μας επιχείρηση έχει μια σταθερή πορεία. Αυτό οφείλεται στη...
σκληρή δουλειά, στο σεβασμό μας προς τους πελάτες μας και κυρίως στην «κατάθεση ψυχής» , αφού η συνδιαλλαγή μας με όλους τους συμπολίτες μας γίνεται με σεβασμό στις ανάγκες τους και πάντα με ειλικρινή και χαρούμενη διάθεση. Από τη πλευρά μας , θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι :
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με συνέπεια και ευσυνειδησία στον επαγγελματικό μας στίβο καθώς και στις καθημερινές μας κοινωνικές  υποχρεώσεις.
Θα διατηρήσουμε τις αρχές μας και την πεποίθηση ότι οι ανθρώπινες σχέσεις όπως και οι επαγγελματικές πρέπει να βασίζονται στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοβοήθεια. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες του γραφείου μας που όλα αυτά τα χρόνια βοηθούν και υποστηρίζουν την προσπάθειά μας .
Ευχαριστούμε από καρδιάς το «Παραδοσιακό Χορευτικό Συγκρότημα Πλατανιάς» που μας τίμησε με την παρουσία του και πρόσφερε αφιλοκερδώς ένα ωραίο πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας , διατηρώντας ζωντανές τις παραδόσεις μας και αναδεικνύοντας την Ηπειρώτικη λεβεντιά.    
Τέλος ευχαριστούμε και τις δεκάδες των φίλων και συνεργατών μας που τίμησαν την εκδήλωσή μας και συμμετείχαν με ενθουσιασμό , πολλές ευχές και χαμόγελα στο υπέροχο γλέντι , που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Θέλουμε για μια ακόμη φορά να ευχηθούμε σε όλους μια πολλή καλή Νέα Χρονιά, γεμάτη υγεία και προκοπή .
 Με εκτίμηση, Κωνσταντίνος Ζιάβρας»