Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Την Τετάρτη 23/1 η Τάτι «αποκαλύπτει τα όπλα της» - Η Μαρία Νάκα είπε "Όχι"; Της "παραχωρεί" στελέχη ο Στεφ. Φούσας;

Θα αποκαλύψει “τα όπλα της” για να πάρει το δήμο Ιωαννιτών
Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου το απόγευμα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια μιας νέας αυτοδιοικητικής παράταξης.
Πρόκειται για την παράταξη, με την οποία το μέλος της πολιτικής οικογένειας "Καλογιάννη" και συγκεκριμένα η (άνευ σταυρού) αντιπεριφερειάρχης Τάτι Καλογιάννη, θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των συνδημοτών της για δήμαρχος Ιωαννιτών κατά τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, αλλά με τις ευλογίες μόνο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και όχι της κεντρικής Νέας Δημοκρατίας.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση στην εκδήλωση θα...
γίνει «η επίσημη παρουσίαση της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης που θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών μας κατά τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου».
Σύμφωνα με πληροφορίες η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Μαρία Νάκα δεν δέχτηκε να είναι υποψήφια με την Τάτι Καλογιάννη, κάτι βέβαια που μένει να φανεί. 
Ακόμη συζητείται έντονα σε πολιτικά στέκια πως ο κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Στεφ. Φούσας αναμίχθηκε και στα του δήμου Ιωαννιτών και "δέχτηκε να μετακομίσουν" πολιτικά  στελέχη που τον ακολουθούν, προς την κ. Καλογιάννη (αναφέρεται ο δικηγόρος κ. Κ. Τσαγκλής). Ασφαλώς κάθε άτομο αποφασίζει διακριτά και ελεύθερα, όμως εφόσον αυτό επαληθευτεί εκτιμάται ότι σχετίζεται με "καθαρό πολιτικό δάκτυλο" του κ. Φούσα που έχει να κάνει και με το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων, όπου μένει να φανούν οι υποψήφιοι και οι τυχόν "πολιτικές αδελφοποιήσεις" που θα υπάρξουν.
Άγνωστο ακόμη παραμένει εάν δώσει το παρών και ο γνωστός με το προσωνύμιο «δεν θέλω Like»* πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων κ. Θεόδ. Τζαρούχης
* κλικ εδώ