Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

PAGURISTAS: Ευαισθητοποίηση στη στήριξη κοινωνικών φορέων

Ενταγμένη απόλυτα στο πνεύμα των ημερών, λίγο πριν την επίσημη άφιξη των Χριστουγέννων, ήταν η γιορτή που πραγματοποίησε η εθελοντική ομάδα των Paguristas στην πλατεία της χαράς, όπως επικράτησε πλέον να λέγεται η κεντρική πλατεία της πόλης.
Εκτός από τη χαρά και τη διασκέδαση στόχος της γιορτής ήταν να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες στην ανάγκη στήριξης φορέων και συλλόγων, που προσφέρουν κοινωνικό έργο.
Έτσι, μικροί και μεγάλοι που...
βρέθηκαν στην πλατεία είχαν την ευκαιρία να στολίσουν μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα, με τη βοήθεια του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Κυψέλη, της Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου, της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, του Συλλόγου Θαλασσαιμίας, του Συνδέσμου Τυφλών, του Πύρρου ΑΜΕΑ Ιωαννίνων, της Στέγης Αυτιστικών «Ελένη Γύρα» και της Μέριμνας. Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία της μουσικής σχολής Ars Nova με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ η Χαρά και η Όλγα Σκαρλάτου με το «Μια χαρά και έναν καιρό», ανέλαβαν να ψυχαγωγήσουν και να βάψουν τα παιδιά. Η Επαγγελματική Σχολή του ΟΑΕΔ τέλος, προσέφερε μελομακάρονα και κουραμπιέδες.
πηγή: epirusonline