Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Στη Φρόντζου Πολιτεία ο πρώτος σταθμός δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ήπειρο

Η «Φρόντζου Πολιτεία» συμπλήρωσε 14 χρόνια παρουσίας ,σε έναν χώρο με μεγάλη ιστορία όπου  λειτούργησε ένα σύγχρονο τουριστικό συγκρότημα  το οποίο  έγινε προορισμός και σημείο αναφοράς για την πόλη των Ιωαννίνων.
Ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο λειτουργίας της η εταιρία, αποφάσισε να ανοίξει μια νέα σελίδα, ένα δεύτερο κύκλο, πιο εξωστρεφή και με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προϊόντα, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και αγορές .
Η  «Φρόντζου Πολιτεία», στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και σταθερά προσηλωμένη στην...
αειφόρο ανάπτυξη, υλοποιεί δράσεις που την έχουν κατατάξει στην κορυφή των επιχειρήσεων που σέβονται το περιβάλλον.
Στα πλαίσια της  νέας  σελίδας που ανοίγει ,η  «Φρόντζου Πολιτεία», εγκαινίασε σήμερα  το μεσημέρι στον χώρο του parking της επιχείρησης, την λειτουργία του Πρώτου Σταθμού Δωρεάν Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων  στην Ηπειρο. Πρόκειται για μία συνέργεια με την Εταιρία Διανομής Ηλεκτρικού Ρεύματος ΚΕΝ η οποία είναι χορηγός της  συγκεκριμένης πρωτοπόρου ενέργειας.
Στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας εταιρικής ταυτότητας της  «Φρόντζου Πολιτείας», η οποία έγινε στον συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων , παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, η Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Ελένη Βασιλείου, ο Προεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Γιάννης Μήτσης, ο  Γενικός Διευθυντής της ΚΕΝ  Εμμανουήλ Μιχαλάκης,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Καραμπίνας κι εκπρόσωποι  αντιπροσωπειών αυτοκινήτων  της πόλης, οι οποίοι  χαρακτήρισαν ιδιαίτερα σημαντική  και καινοτόμα την  πρωτοβουλία που ανέλαβε η  Φρόντζου Πολιτεία , αποδεικνύοντας στην πράξη την  ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Ο Ομότιμος Καθηγητής Γεωγραφίας&Περιβάλλοντος  Απόστολος Κατσίκης ,ως κεντρικός ομιλητής ανέπτυξε  το θέμα της  αειφόρου ανάπτυξης στην πράξη, ενώ την παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας  της «Φρόντζου Πολιτείας», έκανε ο Υπεύθυνος Στρατηγικής Ανπάπτυξης της εταιρίας, Ιάσων Παπαφωτίκας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Οι πρωτοβουλίες μας είναι εναρμονισμένες με τις αρχές της αειφορίας, όπως και κάθε αναπτυξιακή ενέργεια που υλοποιούμε. Στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής ειμαστε παρόντες με καινοτόμες ενέργειες και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας!».