Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ποιοι είναι οι πρώτοι 22 υποψήφιοι που παρουσίασε ο Σπύρος Ριζόπουλος

Με πολιτική αναφορά σε όλους τους πολιτικούς χώρους
Τους 22 πρώτους υποψηφίους της Ανεξάρτητης Περιφερειακής Παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου-Περήφανοι Ξανά!» παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος. Μάλιστα όπως ανέφερε, είναι η πρώτη παράταξη που παρουσιάζει το 40% του ψηφοδελτίου της σχεδόν έξι μήνες πριν τις εκλογές του Μαΐου, και όπως τόνισε αμέσως μετά τις γιορτές θα ακολουθήσει η παρουσίαση και νέων.
Οι υποψήφιοι είναι και από τους τέσσερις νομούς, με πολιτική αναφορά σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Ο επικεφαλής της παράταξης τους αποκάλεσε καθημερινούς ήρωες και είχε...
πολλά και καλά λόγια για τον καθένα. Η παρουσίαση δεν είχε το κλασικό χαρακτηριστικό του βιογραφικού, αλλά ο κ. Ριζόπουλος θέλησε να δώσει άλλη νότα και μιλώντας πιο προσωπικά για τον καθένα τόνισε «Δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Είναι άνθρωποι από όλους τους χώρους, πετυχημένοι στον τομέα τους, γνωρίζουν τις δυσκολίες της ζωής και μάχονται καθημερινά… Γίνονται οι πρώτοι κοινωνοί της περιφερειακότητας, οι πρεσβευτές της παράταξής μας στην Ήπειρο.. Δηλώνω υπερήφανος που είναι μαζί μου» και συμπλήρωσε ότι όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να δοθεί τέλος στον πολιτικό ξεπεσμό της Ηπείρου, φράση που μπορεί να ερμηνευθεί ως έμμεση αιχμή προς την Περιφερειακή Αρχή.
Προηγήθηκε αγιασμός και τα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης.

Η δήλωση του Σπύρου Ριζόπουλου
«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή που ανακοινώνουμε σήμερα τους πρώτους 22 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της ανεξάρτητης περιφερειακής μας παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου».
Οι “Ορίζοντες Ηπείρου” γίνονται με αυτόν τον τρόπο η πρώτη περιφερειακή παράταξη που ανακοινώνει και επίσημα, έξι μήνες πριν από τις εκλογές, το 40% του ψηφοδελτίου της. Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο μας είναι τεράστιο και συγκινητικό. Και αμέσως μετά τις γιορτές θα προχωρήσουμε και σε νέες ανακοινώσεις με νέα ονόματα από όλη την Ήπειρο.
Οι υποψήφιοι που ανακοινώνονται σήμερα γίνονται έτσι οι πρώτοι κοινωνοί της Περιφερειακότητας, της νέας αντίληψης μας για τον τρόπο οργάνωσης και διαχείρισης των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της Ηπείρου. Γίνονται πρεσβευτές των προτεραιοτήτων του προγράμματος μας που δεν είναι άλλες από την μείωση της ανεργίας σε μονοψήφιο ποσοστό σε επίπεδο Περιφέρειας και την μαζική προσέλκυση επενδύσεων που θα εκτινάξουν το περιφερειακό ΑΕΠ, θα παρακινήσουν τους Ηπειρώτες να επιστρέψουν στην Ήπειρο και θα δώσουν νέα πνοή στην Οικονομία, στις Υποδομές και στην αγροτική και βιοτεχνική παραγωγή.
Όλοι οι υποψήφιοι είναι άνθρωποι καταξιωμένοι ο καθένας στον κλάδο του. Καλύπτουν τόσο γεωγραφικά όσο και επαγγελματικά όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες και τους τομείς της Οικονομίας της Ηπείρου. Είναι άνθρωποι οικογενειάρχες, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της ζωής, που μάχονται καθημερινά και που κατακτούν τους στόχους τους. Είναι Ηπειρώτες που τιμούν τον τόπο τους και που πιστεύουν σε κοινές αξίες και ιδανικά. Που δεν ανέχονται τον ξεπεσμό της Ηπείρου και είναι αποφασισμένοι για προτάξουν την ακεραιότητα και την μαχητικότητα τους για την πραγματική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Δηλώνω υπερήφανος για την συμπόρευση μου μαζί τους. Τα βιογραφικά και η συνολική πορεία τους εκφράζουν πλήρως την νέα αντίληψη που οι «Ορίζοντες Ηπείρου» πρεσβεύουν. Εκφράζουν το ήθος, την δημιουργία και το πάθος για προσφορά που η παράταξη μας θέλει να κυριαρχήσουν στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.
Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους τους Υποψηφίους

Τα 22 ονόματα των πρώτων υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων
Νομός Άρτας
1. Δημήτριος Βασιλάκης – Φοροτεχνικός
2. Χαράλαμπος Λιάσκας- Ιδιωτικός Υπάλληλος
3. Στάθης Νάνος – Ιατρός
4. Μαρία Πανή – Δημόσιος Υπάλληλος
5. Γιώργος Φίλιππας –Ελεύθερος Επαγγελματίας

Νομός Θεσπρωτίας
6. Άννα Βέτου- Επιχειρηματίας-Παραγωγός Αγροτικών Προϊόντων
7. Σπύρος Βλάχος- Επιχειρηματίας
8. Δημήτριος Γκαμπρέλας – Επιχειρηματίας
9. Αντώνης Δημητριάδης- Εκπαιδευτικός

Νομός Ιωαννίνων
10. Αθανάσιος (Σάκης) Βλέτσας- MSc Πολιτικός Μηχανικός
11. Μαρίνα Καλιαμούρη- Δικηγόρος
12. Νικολέττα Νικολάου- Ιδιωτική Υπάλληλος
13. Κωνσταντίνος Νούσιας- Εκπαιδευτικός
14. Θεοδόσιος (Σάκης) Παγωτός- Επιχειρηματίας
15. Κωνσταντίνος (Ντίνος) Παπαδόπουλος- Επιχειρηματίας
16. Μιχάλης Πνευματικός- Ελεύθερος Επαγγελματίας
17. Ιωάννης Ράιδος- Κτηνοτρόφος
18. Χρήστος Σλούτας- Δημοτικός Υπάλληλος
19. Σπύρος Υφαντής- Εκπαιδευτικός

Νομός Πρεβέζης
20. Βασίλειος Λιάλιας- Επιχειρηματίας
21. Δημήτριος (Τάκης) Παππάς- Πολιτικός Μηχανικός
22. Παρασκευή Τσιρώνη- Κοινωνιολόγος