Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Πολιτικό ρεζίλι Καχριμάνη, δεν κατάφεραν να δώσουν προσφορά για τον “Πέτσιο”!!! Απόλυτη δικαίωση Ριζόπουλου

“Τζάμπα και βερεσέ” η έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τα SEP Market Παπαδόπουλος ο μόνος πλειοδότης
Κόλαφος για την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κ. Καχριμάνη απέβη η χθεσινή εξέλιξη του πλειστηριασμού του εργοστασίου “Πέτσιου” στα Καρδαμίτσια, το οποίο η Περιφέρεια Ηπείρου διατυμπάνιζε ότι παίρνοντάς το θα το έκανε Εκθεσιακό Κέντρο. Ούτε εγγυητική επιστολή δεν έβγαλαν για να μπορεί να πάρει μέρος στον πλειστηριασμό σύμφωνα με την 11/29-10-2018 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου που συγκλήθηκε έκτακτα!!!
Προσήλθε μόνο η “SEP Market Παπαδόπουλος” η οποία και απέκτησε τα ακίνητα μετά τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε στις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης, στην αρμόδια συμβολαιογράφο κ. Σούρλα.
«Επιβεβαιώνεται ότι πέραν των οικογενειακών δεσμών του Περιφερειάρχη υπάρχουν και διαχρονικές δεσμεύσεις απέναντι στον κ. Πέτσιο. Και προφανώς κάποιες από αυτές έπρεπε να “αποπληρωθούν” αυτή τη...
στιγμή» είχε αναφέρει σε δήλωσή του ο Σπύρος Ριζόπουλος. Και επισήμανε για τη συγκεκριμένη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι «πρόκειται για εμπαιγμό όχι μόνο των εργαζόμενων αλλά και του λαού της Ηπείρου από την περιφέρεια και τον κ. Πέτσιο με στόχο να σταματήσει η πίεση για αποπληρωμή του συνόλου των υποχρεώσεων από την επιχείρηση». 
Μάλιστα είχε εκφράσει «την ελπίδα ότι η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα εκπέσει περαιτέρω σε άλλα όργανα» έχοντας δικαιωθεί πλήρως εκ του έως τώρα αποτελέσματος.

Πολιτική προχειρότητα, ανικανότητα και επιπολαιότητα Καχριμάνη
Όπως “απολογήθηκε” ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης σε χθεσινοβραδινή του τηλεοπτική παρουσία, κάποιος έκανε προσφυγή κατά της απόφασης και δεν πρόκαναν να πάρουν έγκριση κλπ. Και για το λόγο αυτό δεν έβγαλαν εγγυητική επιστολή κλπ, κλπ, κλπ. Πρόκειται για πολιτικά παιδαριώδεις δικαιολογίες της προχειρότητας και της ανικανότητας να διοικεί.
Δε μπορεί να συγκαλείται εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο, δε μπορεί να γίνονται διαβουλεύσεις με άλλες παρατάξεις, δε μπορεί να διατυμπανίζεται η δημιουργία Εκθεσιακού Κέντρου, δε μπορεί να είναι υπεύθυνος ηγέτης της Περιφέρειας και τελικά να είναι τόσο πολιτικά ανίκανος να υλοποιηθούν αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ. Περιφερειάρχης!!!
Ενώ για να γίνουν τόσες αναθέσεις και μάλιστα πάρα πολλές με διαπραγμάτευση ο κ. Καχριμάνης ήταν “άριστος”. «Ξέρουν καλά έναν τρόπο: Αναθέσεις παντού! Έτσι ικανοποιείται η εκλογική πελατεία των εργολάβων και όλων εκείνων που σιτίζονται γύρω από το Διοικητήριο.  Συντηρούν ένα σύστημα που απλώνει τη σκιά του στην περιφέρεια και δεν την αφήνει να αναπνεύσει» δήλωσε ο Γιώργος Ζάψας)!!!