Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Όσο “λεφτά υπάρχουν ” έργα γίνονται. Με... μόλις 500.000 € γέφυρα θα ενώσει τους οικισμούς Λάλιζας και Δομολεσσάς Ν. Ιωαννίνων

Ικανοποιημένος και ο Πλιάκος και ο Ντακαλέτσης. Εξέδωσαν κοινή γραπτή ανακοίνωση ευχαριστιών προς τον κ. Καχριμάνη 

Όσο “λεφτά υπάρχουν” έργα γίνονται. Έτσι, ποσό 0,5 εκατ. € διέθεσε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης προκειμένου να κατασκευαστεί γέφυρα που θα ενώσει δύο μικρούς οικισμούς των δήμων Ζίτσας και Δωδώνης. Πρόκειται για τους οικισμούς Λάλιζα με 44 κατοίκους και Δομολεσσά με 33 κατοίκους.
Οι δύο δήμαρχοι Μιχ. Πλιάκος (Ζίτσας) και Χρ. Ντακαλέτσης (Δωδώνης)...
εξέδωσαν κοινή γραπτή ανακοίνωση ευχαριστιών  προς τον κ. Καχριμάνη επειδή, όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων μπαίνει «…τέλος στη συγκοινωνιακή απομόνωση των κατοίκων απομακρυσμένων συνοικισμών των δήμων Ζίτσας και Δωδώνης δρομολογείται με τη δημοπράτηση του έργου για την κατασκευή γέφυρας στην επαρχιακή οδό Δομολεσσά – Λάλιζα από την Περιφέρεια Ηπείρου. Τα αιτήματα των Δήμων Ζίτσας και Δωδώνης έγιναν αποδεκτά από τις  Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και απέφεραν αποτέλεσμα. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά πως η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης παράγει έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα υπέρ των πολιτών.
Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη…»