Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Το 1ο Πανηπειρωτικό Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Στο 1ο Πανηπειρωτικό Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το διήμερο 6 και 7 Οκτωβρίου 2018 στην Πλατεία Μαβίλη με συνδιοργανωτές την Ε.Π.Ο. την Ε.Π.Σ. Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών, έδωσε δυναμικό παρών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων «ΠΗΓΑΣΟΣ» με τη συμμετοχή των...
παιδικών και εφηβικών χορευτικών τμημάτων  dance fitness.
Κορίτσια και αγόρια του συλλόγου χόρεψαν σε μοντέρνους σύγχρονους ρυθμούς με τη γυμνάστρια του συλλόγου μας Ελπινίκη Μπάρκα, ξεσηκώνοντας τους παρεβρισκομένους που χόρεψαν μαζί.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος, ο οποίος πάντα στηρίζει τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης και η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Γραβάνη. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στη Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ιωαννιτών Αρετή Τασούλα, για την πρόσκληση στο σύλλογό μας και για την επιτυχία της όλης διοργάνωσης.
Τέλος, ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τα παιδιά και τους γονείς τους, που εμπιστεύονται το σύλλογό μας, γιατί τα μέλη μας είναι η δύναμή μας για να διοργανώνουμε και να συμμετέχουμε σε δράσεις χαράς και δημιουργίας.