Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Συναυλία με τον Kip Winger για τα δύο χρόνια του Μουσείου Αργυροτεχνίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας του Μουσείου Αργυροτεχνίας, διοργανώνει συναυλία με τίτλο ‘‘Kip Winger High Energy Acoustic Show’’, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου (ώρα 21:00), στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας», του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.
Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, με θέμα «ΠΟΛ(Ε)ΙΣ» και πραγματοποιείται με την ευγενική συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.
Ο Kip Winger, Αμερικάνος ροκ σταρ, πλατινένιος καλλιτέχνης και...
υποψήφιος για βραβείο Grammy, θα παρουσιάσει ένα ακουστικό show βασισμένο στα πιο πρόσφατα σόλο άλμπουμ του αλλά και σε παλαιότερες επιτυχίες του κυρίως με το συγκρότημα των Winger.
Όσοι βρεθούν στα δεύτερα γενέθλια του Μουσείου Αργυροτεχνίας, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν επί σκηνής έναν ζωντανό θρύλο της ροκ, αλλά και ορισμένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του από την εποχή με τους Winger, όπως τα Miles Away, Easy Come Easy Go, Headed for a Heartbreak, Can’t Get Enuff κ.α.
Στη συναυλία θα εμφανιστούν και οι George Gakis and the Troublemakers, ενώ ειδική εμφάνιση θα πραγματοποιήσει και το electric string κουαρτέτο Fortissimo.