Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Κάλεσμα του Ν.Ο.Ι. για γνωριμία με την Κωπηλασία

Κάλεσμα στα Γιαννιωτόπουλα να δοκιμάσουν την εμπειρία της Κωπηλασίας και τις δυνατότητές τους στο άθλημα, απευθύνει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Φέτος γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2005 – 2007, οι προπονήσεις των οποίων πραγματοποιούνται καθημερινά, απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα.
Η επιλογή αθλητών για τα τμήματα...
αρχαρίων του Ν.Ο.Ι. γίνεται έπειτα από ραντεβού με τους προπονητές στις εγκαταστάσεις του σωματείου (Κανάρη 10, Λιμνοπούλα, είσοδος από το Camping στην Λεωφόρο Γ. Παπανδρέου). Τα ραντεβού πραγματοποιούνται καθημερινές, ώρες 3 – 6 μ.μ.. Πληροφορίες στους κ. Δημήτρη Δερέκα (6948186010) και Βασίλη Ευθυμίου (6936768761).
Οι προπονήσεις γίνονται υπό την αυστηρή επίβλεψη του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού του Ομίλου στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας, αλλά και στις πλήρως εξοπλισμένες κλειστές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι..
Οι αρχάριοι αθλητές, πριν μπουν στη λίμνη, περνούν καταρχήν από ένα εισαγωγικό στάδιο εκμάθησης της Κωπηλασίας, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. και του ΕΑΝΚΙ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τεστ κολύμβησης.