Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Εσωτερική αμφισβήτηση στην παράταξη Καχριμάνη, φεύγουν σύμβουλοι! Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημ. Δημάκος!

Αμφισβήτηση φωτιά με σοβαρά ρήγματα, σε ένταση η εσωτερική κατάρρευση του απερχόμενου Περιφερειάρχη, έπεται συνέχεια;  
Η υποβόσκουσα κρίση στην παράταξη Καχριμάνη (Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου), βγαίνει πλέον στην επιφάνεια. Αρχή στην ανεξαρτητοποίηση συμβούλων έκανε ο γιατρός Δημ. Δημάκος. Όπως φαίνεται άρχισε και η εσωτερική αμφισβήτηση του απερχόμενου Περιφερειάρχη, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια.
Συγκεκριμένα σήμερα ανακοίνωσε στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου την αποχώρησή του από την παράταξη και την ανεξαρτητοποίησή του ο Δημήτρης Δημάκος, πρ. Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης σε Θέματα Παιδείας & Πολιτισμού, Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου.
Ο κ. Δημάκος είναι γιατρός και στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκε στη Θεσπρωτία με το συνδυασμό του κ. Καχριμάνη, λαμβάνοντας 3.013 σταυρούς προτίμησης, δηλαδή όσους σχεδόν πήρε στον πολύ μεγαλύτερο Νομό Ιωαννίνων ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Στ. Παργανάς!!!
Αναλυτικά ο Δημ. Δημάκος προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:...
Προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κ. Σταύρο Παργανά

Αξιότιμε κ. Παργανά,
Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Αξιοβίωτη Παράταξη Ηπείρου». Θα συνεχίσω υπηρετώντας τους πολίτες της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου, ευρύτερα, ως ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος μέχρι τη λήξη της θητείας μου.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Δημάκος
Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου