Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

«Τέχνες επί άθλων» με 17 εικαστικούς

Με αφορμή τον «12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδώνα Ιωαννίνων,  διοργανώνει εικαστική έκθεση και δημιουργικό εργαστήρι, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Ιδρύματος.
Συγκεκριμένα, από τις 12 έως τις 23 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, η έκθεση εικαστικών έργων με τίτλο «Τέχνης επί άθλων». 
Δεκαεφτά καλλιτέχνες, μέλη του...
Σωματείου Πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών Εικαστικών Τεχνών Ηπείρου, φιλοτεχνούν έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής, εμπνεόμενα από τα βραβεία, τους άθλους και το περιβάλλον της Λίμνης Ιωαννίνων. Η επίσημη παρουσίαση της έκθεσης θα γίνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18:00.
Παρουσιάζουν έργα τους οι:
Ελευθερία Βέργου, Μαγδαληνή Γιωτάκη, Αγγελική Δερέκα, Δημήτρης Δημόπουλος, Γιάννης Ζωγάκης, Αγγελική Μπόμπορη, Θανάσης Μπουκουβάλας, Έφη Σταύρου, Αγαθή Σιόλου, Μαρία Τάσιου, Έλσα Τάτση, Γιώργος Τζούμπας, Ελένη Τσίκα, Δημήτρης Τσιρογιάννης, Γιώργος Χαλάστρας, Γιάννης Χατζηχρήστος
Την ίδια ημέρα  (19/9) διοργανώνεται στο Μουσείο δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών (ώρα 17:00). Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τα στεφάνια για τους νικητές των αγώνων του «12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων». Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για το εργαστήρι.
Τα υλικά παρέχονται δωρεάν.  Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο: 2651064065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).