Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Σε δίκη για κακούργημα και απαγόρευση εξόδου για δύο αιρετούς της Ηπείρου

Σε ένα δήμαρχο, σε ένα πρώην αντιδήμαρχο και σε τρεις υπαλλήλους, απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες την εβδομάδα που πέρασε. 
Μετά την απολογία τους στον ανακριτή Ιωαννίνων, με τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, αφέθηκαν ελεύθεροι, ο μεν δήμαρχος με χρηματική εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ο δε πρώην αντιδήμαρχος και οι υπάλληλοι του Δήμου με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για όσα αναφέρει το site "stotapsi" σύμφωνα με ρεπορτάζ που αυτό έκανε. Μπορείτε δείτε τα ονόματα και τις λεπτομέρειες σύμφωνα πάντα με το ανωτέρω ρεπορτάζ όπως αυτό τα παρουσιάζει...

κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

(refresh 11-7-2017)
👉Ρεπορτάζ για το θέμα αυτό έχει και η εφημερίδα “ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ” στο φύλλο της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ & ΕΔΩ)

👉Επίσης σχετική με το θέμα είναι και η εξής (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) απόφαση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου

👉Με το θέμα είχαν ασχοληθεί και μεγάλα Αθηναϊκά sites (ΚΛΙΚ ΕΔΩ & ΕΔΩ)

(refresh 12-7-2017)
👉Σχετικό ρεπορτάζ έχει σήμερα και το enikos.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

👉Σχετικό ρεπορτάζ έχει σήμερα και η real.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)


(refresh 19-7-2017)
👉Σχετικά με όσα αναφέρει το site "stotapsi" και όπως ρητά επισημαίνουμε σύμφωνα με ρεπορτάζ που αυτό (το site "stotapsi") έκανε και όπως αυτό τα παρουσιάζει και εμφανίζονται κάνοντας κλικ σε σύνδεσμο παραπάνω, ενώ επίσης αυτά τα αναφέρουν και αρκετά άλλα μεγάλα κεντρικά ΜΜΕ (ορισμένων οι σύνδεσμοι ανωτέρω), ένα εκ των αναφερομένων στο ρεπορτάζ του site "stotapsi" προσώπων μας έστειλε (στις 19-7-2018, 10:27 πμ) με email (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) τα εξής: ΚΛΙΚ ΕΔΩ & ΕΔΩ & ΕΔΩ & ΕΔΩ διαψεύδοντας τα αναφερόμενα στο ανωτέρω ρεπορτάζ.
👉Επισημαίνουμε ότι πρόκειται για θέμα που έτυχε ευρύτατης δημοσιότητας τοπικά και πανελλαδικά, το οποίο αναφέρεται σε αιρετούς της Ηπείρου. Ως εκ τούτου χωρίς βέβαια καμία απολύτως αναδημοσίευση των ρεπορτάζ, παραθέτουμε μόνο τις σχετικές παραπομπές (Links). Χωρίς να υιοθετούμε (αυτό είναι υπόθεση της δικαιοσύνης, άλλωστε δεν να μπορούμε να γνωρίζουμε τη βασιμότητα) σεβόμαστε κάθε ισχυρισμό εκάστου. 
Εφόσον το ζήτημα παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη, θα κριθεί αρμοδίως εκεί.
Τέλος μας είναι προφανώς παντελώς άγνωστες τυχόν μελλοντικές αναρτήσεις της ιστοσελίδας stotapsi που ενδεχομένως θα αφορούν το προαναφερθέν πρόσωπο. Ως εκ τούτου είναι αδύνατον εκ των προτέρων να εκτιμηθούν ως κακόβουλες που δεν θα αποσκοπούν στην ενημέρωση, αλλά στη στοχοποίησή του.