Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Συνάντηση του Γιάννη Μήτση για τις σχέσεις με την Ουκρανία

O Πρόξενος της Ελλάδας στο Κίεβο της Ουκρανίας Αλέξανδρος Μπουντούρης, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Γιάννη Μήτση την Πέμπτη και συζήτησαν τις διμερείς οικονομικές σχέσεις ανάμεσα στον νομό και την Ουκρανία, σε ότι αφορά τις εισαγωγές – εξαγωγές και τον Τουρισμό.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου...
ενημέρωσε τον Πρόξενο, για τα προϊόντα που διαθέτει ο νομός μας, την άριστη ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα αυτών, τα οποία έχουν βραβευτεί επανειλημμένα στο εξωτερικό, σε τρόφιμα – ποτά κ.λ.π., καθώς και ότι διαθέτει τουρισμό τεσσάρων εποχών σε βουνό και θάλασσα, με ένα υπέροχο ανθρώπινο δυναμικό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Ουκρανίας.
Η συνάντηση υπήρξε εγκάρδια, φιλική και εμπεριστατωμένη με κοινή συνισταμένη αμφοτέρων, ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια επιχειρηματικής συνεργασίας και τουρισμού. Επίσης, συζητήθηκε η μελλοντική πιο συγκεκριμένη και εμπεριστατωμένη συνεργασία με επιχειρηματικές εκδηλώσεις και στις δύο χώρες, με στόχο τόσο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του νομού μας όσο και τις επιχειρηματικές συναντήσεις για σίγουρες οικονομικές συνεργασίες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του επιμελητηρίου.