Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Νίκος Γερασιμίδης: Από Αθήνα “βλέπει” Γιάννενα; – Στο πλευρό του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ

Μπορεί τώρα να μην είναι στην τοπική πολιτική σκηνή αλλά θέλει να γίνει
Ο Νίκος Γερασιμίδης έχει διατελέσει παλαιότερα αντιδήμαρχος Ιωαννίνων και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ. 
Παράλληλα ως αποσπασμένος καθηγητής ΠΕ 18.02 βρέθηκε για αρκετά χρόνια δίπλα στο Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο και ασφαλώς γνωρίζει καλά «τα μέσα και τα έξω» της Μητρόπολης Ιωαννίνων, ενώ μέχρι και προ ολίγων εβδομάδων ήταν διορισμένος ως πρόεδρος του τοπικού Ερυθρού Σταυρού και όπως δημόσια είχε δηλώσει ο Μάξιμος είχε προσφέρει από τη θέση του σημαντική βοήθεια στο έργο της Μητρόπολης.
«Μπορεί τώρα να μην είναι στην τοπική πολιτική σκηνή αλλά θέλει να γίνει» λένε...
άνθρωποι που εκτιμάται ότι γνωρίζουν τις πολιτικές σκέψεις του στελέχους της ΝΔ. Και όπως ισχυρίζονται επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ιωαννίνων. Αυτό βέβαια μένει να φανεί. 
Και σίγουρα σε μια τέτοια περίπτωση, θα χρειαστεί να του δώσουν θάρρος για το σκοπό του αρκετοί που θα έχουν την πρόθεση να τον βοηθήσουν. Διαδόσεις ότι διαταράχθηκε η σχέση του με το Μάξιμο, άγνωστο αν ευσταθούν.

Από Αθήνα “βλέπει” Γιάννενα;
Από την Αθήνα πλέον, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα ο Νίκος Γερασιμίδης μαζί τον πρώην δήμαρχο Κέρκυρας, Γιάννη Τρεπεκλή προορίζεται από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για το νευραλγικό τμήμα ανάπτυξης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο ισχυρός άνδρας της Panasia παρέθεσε (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) προ εβδομάδας δείπνο εργασίας στους δύο νέους συνεργάτες του σε γνωστή ταβέρνα στου Ρέντη, από όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο. Κατά τους γνώστες των αθλητικών θεμάτων, η στελέχωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από ανθρώπους του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε η ομάδα “να περάσει” στα νέα χέρια.

❓Βλέπει όμως από την Αθήνα Γιάννενα ο Νίκος Γερασιμίδης;
Αληθεύει άραγε ότι θέλει να γίνει μέρος της τοπικής πολιτικής σκηνής, στην οποία τώρα δεν είναι; 
Οι εκλογές είναι κοντά και μένει να φανεί το τι πραγματικά θα γίνει…