Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Ο Σπ. Ριζόπουλος μιλάει για όλα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων - Η διακήρυξή μας θα πρέπει να έχει την ευρεία στήριξη της κοινωνίας

Η διακήρυξή μας θα πρέπει να έχει την ευρεία στήριξη της κοινωνίας- Να υπάρξει πλήρης απολογισμός των οικονομικών σχέσεων της Μητρόπολης με την Περιφέρεια
Συνέντευξη στην οποία παρουσίασε την «φιλοσοφία» της πρωτοβουλίας του για την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια  Ηπείρου, ενώ απάντησε σε όλα τα ερωτήματα για όσα έχουν δημοσιοποιηθεί για τον ίδιο, παραχώρησε ο Σπύρος Ριζόπουλος στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.
Τόνισε αρχικά πως...
 «η διακήρυξή μας θα πρέπει να έχει την ευρεία στήριξη της κοινωνίας» και υπογράμμισε ότι «δεν αντιμετωπίζουμε τα πράγματα  με την έννοια του ψηφοσυλλέκτη».
Αναφέρθηκε στο μέλλον των Περιφερειών και στην δική του αντίληψη για τον ρόλο της Περιφέρειας Ηπείρου με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της ανεργίας, και την προσέλκυση κεφαλαίων και επενδύσεων. Για την αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Ηπείρου σημείωσε ότι «αν υπήρχε πιο εποικοδομητική και με προτάσεις, μετά από τέσσερα χρόνια ο κύριος Καχριμάνης θα είχε οδηγηθεί σε απόσυρση, δεν έχει υπάρξει σοβαρή αντιπολίτευση, μεγάλο παραμύθι, χωρίς καθόλου αντιπολίτευση στο παραμύθι».
Απαντώντας σε πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Ιωαννίνων και στην εκτίμηση πως αυτές για το θέμα του ελέγχου στο Γηροκομείο, αφορούν τον ίδιο, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν έχει ζητήσει συνάντηση με τον Μητροπολίτη, τόνισε πως οι «τελωνειακοί έκαναν την διάγνωση για το Γηροκομείο» ζήτησε να υπάρξει πλήρης απολογισμός  των οικονομικών σχέσεων με την Περιφέρεια και πρόσθεσε πως αν λόγω των εξελίξεων (πρόστιμο κ.λ.π.) οδηγηθεί σε κλείσιμο το Γηροκομείο ο ίδιος θα θεωρήσει ως υπεύθυνο τον Μητροπολίτη και θα ζητήσει  ως πιστός να φύγει από την πόλη.
Σε άλλα σημεία συμφώνησε με την απλή αναλογική και αναφέρθηκε σε ομιλία του στην οποία όπως είπε «προκάλεσα τον κύριο Καχριμάνη να επανέλθει ο νόμος του κυρίου Παυλόπουλου για το 42% αν αισθάνεται ισχυρός..».
Ακούστε επίσης γιατί θεωρεί σωστή κίνηση την διαδικασία του «Συμμετοχικού Προϋπολογισμού» του δήμου Ιωαννιτών, γιατί έκανε λόγο για «ψηφοσυλλέκτες γυμναστές» και «γιατρούς που μοιράζουν απινιδωτές», τι είπε για το σκηνικό των πυρκαγιών στην Αττική, για πρόσωπα που θα συνδράμουν στην πρωτοβουλία του κ.λ.π.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο youtube (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 
ή παρακάτω