Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google με τον Δήμο Ιωαννίνων

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, αλλά και για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο το χρόνο
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στις 6:30-8:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στο...
Συνεδριακό Κέντρο Περιφέρειας Ηπείρου, Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 (εντός στοάς Σάρκα 2ος όροφος) με θέμα: “Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις”, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google.
Εγγραφείτε στο g.co/greektourism/epirus
Μέσα από τo σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μίας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές,  η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.
Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ' ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων της περιοχής όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.
Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, δηλώστε συμμετοχή στο g.co/greektourism/epirus, καθώς  λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism ή στείλτε e-mail στο epirus@ggto.gr.