Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Eπιμελητήριο Ιωαννίνων: Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google

Το Eπιμελητήριο Ιωαννίνων σας καλεί να συμμετάσχετε στο δωρεάν σεμινάριο με θέμα: "Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google",που υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και λαμβάνει χώρα με την υποστήριξη του Eπιμελητηρίου Ιωαννίνων την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στις 6.30-8.00μμ,στο Συνεδριακό...
Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου,Ναπολέοντος Ζέρβα 28-30 (εντός στοάς Σάρκα 2ος όροφος)  
Εγγραφείτε στο g.co/greektourism/epirus
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, αλλά και σε όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο το χρόνο. Μέσα από τo σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές,  η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.
Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ' ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων του νησιού όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.
Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, δηλώστε συμμετοχή στο g.co/greektourism/epirus, καθώς  λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism ή στείλτε μας e-mail στο epirus@ggto.gr.