Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Οι συναντήσεις του Γιώργου Καμίνη στα Γιάννενα

Με αφορμή την πρώτη ανοικτή εκδήλωση σε μέλη και φίλους την Ν.Ε Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής και Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης επισκέφθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου τα Ιωάννινα.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε παραχωρώντας συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και στη συνέχεια επισκέφθηκε το συνάδελφό του Δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Θωμά Μπέγκα και τον...

Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη. Συνομίλησαν για θέματα της αυτοδιοίκησης, αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς (δημάρχους, αντιδημάρχους, περιφερειακούς συμβούλους) σε μια συζήτηση για το νέο εκλογικό νόμο.
Τέλος στην κατάμεστη αίθουσα της περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση την Ν.Ε Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής, ο Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για το παρόν και το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής και απάντησε σε ερωτήσεις μελών και φίλων, δίνοντας το έναυσμα για την νέα πορεία του κινήματος: με «άνοιγμα»- εξωστρέφεια στην κοινωνία και συγκεκριμένο ουσιαστικό πολιτικό προγραμματικό λόγο που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα το καταστήσει πρωταγωνιστή των μελλοντικών πολιτικών εξελίξεων.