Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Η πρώτη αποκαλυπτική συνέντευξη του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θ. Τζαρούχη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Από εδώ και πέρα όλοι μαζί»
Στην πρώτη μετά την εκλογή του συνέντευξη ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θεόδ. Τζαρούχης τόνισε ότι «πρώτη φορά έγιναν εκλογές από τη βάση και ήταν ένα σημαντικό βήμα στον εκδημοκρατισμό του κόμματος για την εκλογή των οργάνων καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει ότι πρέπει η εκλογή των οργάνων να γίνεται από τα μέλη του κόμματος». Ο πρόεδρος της ΝΔ πιστεύει στη λαϊκή βούληση τόνισε, επισημαίνοντας ότι με ανοιχτές διαδικασίες εκλέχτηκε και αυτός.
«Με τον συνυποψήφιό μου τον Κώστα Ζιάβρα δε μας χωρίζει τίποτα», είπε και συνέχισε...
«Με συνεχάρη χθες το βράδυ και αγκαλιαστήκαμε. Είμαστε όλοι αγωνιστές και στρατιώτες. Είμαστε στον ίδιο χώρο. Κλείνοντας οι κάλπες, από εδώ και πέρα βαδίζουμε όλοι μαζί».
Μιλώντας για όλα στην εκπομπή “ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ” της Βίλιαν Στασινού στη BHMA TV απάντησε σε πολλές ερωτήσεις. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά δεν υπήρξαν μηχανισμοί στην εκλογική διαδικασία και η εκλογή του είναι αποτέλεσμα της εκτίμησης των Νεοδημοκρατών.

Για την “Δημοκρατική Συμμαχία”
Σχετικά με το ότι του καταλόγιζαν ότι είχε φύγει παλαιότερα από τη ΝΔ και ακολούθησε τότε τη Ντόρα Μπακογιάννη στη “Δημοκρατική Συμμαχία”, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε
-«Έλεγαν για εμένα χθες προεκλογικά κάποιοι, καλά θα ψηφίσετε αυτόν που έφυγε από τη ΝΔ και πήγε με τη Ντόρα Μπακογιάννη; Όμως ξεχνάνε ότι αυτοί οι ίδιοι είχαν ψηφίσει το Σαμαρά που είχε ρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ. Αυτά είναι για μικρά παιδιά και για αφελείς. Δεν με αγγίζουν».

Για τις εκλογές
Όσον αφορά τις εκλογές, εκτίμησε ότι θα γίνουν το φθινόπωρο εφέτος. Η Νέα Δημοκρατία ζητάει εκλογές τώρα, όσο νωρίτερα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο είπε.

Το στενάχωρο…
Για τη χθεσινή διαδικασία το μόνο στενάχωρο όπως είπε ήταν που είδε κάποια πρόσωπα που προσέφεραν ότι ήταν να προσφέρουν. Και «δεν σημαίνει» όπως είπε «επειδή κάποτε ήταν αγαπημένα στην παράταξη, ότι είχαν το δικαίωμα και χθες που δεν ήταν υποψήφιοι, να είναι εκεί και να κατευθύνουν τον κόσμο προς τον Τζαρούχη ή τον Ζιάβρα».
"Ποιους εννοείτε, ποιους φωτογραφίζετε, εσείς είστε άνθρωπος ντόμπρος" ρώτησε η Βίλαν Στασινού και ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ απάντησε ότι…
Δείτε όλη την πρώτη συνέντευξη του Θόδωρου Τζαρούχη στο ΒΙΝΤΕΟ πιο κάτω ή στο youtube ΕΔΩ